Gå til sidens hovedinnhold

Østlands-Posten viser hundrevis av Norway Cup-kamper

Artikkelen er over 2 år gammel

Fore lokale lag er med i årets Norway Cup. Akkurat som i fjor skal Østlands-Posten sammen med Amedia-familien sende fra verdens største

Nettavisen og Amedia viser gjennom sportsportalen Direktesport et stort antall kamper fra Norway Cup. Totalt vil kamper fra hele 14 forskjellige baner bli vist direkte på våre nettsider.

Oversikten over hvilke kamper og lag som vil bli vist vil komme fortløpende, og de første kampene spilles søndag 28. juli.

For å få tilgang til direktesendingene trenger du et abonnement på Østlands-Posten. I skrivende stund kan du som ikke har vært abonnent tidligere, teste ut papiravis og alt digitalt innhold i åtte uker for 88 kroner.

Sportsfest med fire lokale lag

Denne sommeren er det fire lokale lag som forsøker seg i verdens største fotballturnering med base på Ekebergsletta i Oslo.

I 13-årsklassen for gutter stiller Stag med to guttelag, hvor begge skal spiller nierfotball. I denne klassen stiller også Svarstad med guttelag. Klassen består av 130 lag som kommer fra sju ulike nasjoner.

I tillegg til guttelaget har klubben fra Lågendalen også et jentelag i 14-årsklassen som skal spille 11'er-fotball. Her det 67 påmeldte lag fra fem nasjoner som er med.

Her er de lokale lagenes motstandere:

Stag G13 1: Vålerenga, Lyn 3, Greengen FC (Ghana).

Stag G13 2: Stadlandet, Vestre Aker, KFUM-Kam Oslo.

Svarstad G13: Klemetsrud, Nest-Sotra, Gjøa SC New York (USA).

Svarstad J14: Bremnes 2, Ranheim 2, Heggedal 2.

Viktig digital sportssatsing

Dermed ligger alt til rette for en real sportsfest på Østlands-Postens nettsider også etter sommerferien, og det starter med første seriekamp etter ferien for Fram. De tar i mot Bærum søndag, laget de slo ut av cupen i slutten av juni.

Norway Cup arrangeres fra 27. juli til 3. august og spilles i Oslo.

Med hundrevis av fotballkamper fra Toppserien, PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen, samt eliteserien i håndball, basketball og volleyball, finnes det noe for enhver smak.

Denne uken kan du blant annet få med deg kvalifiseringskampene til Haugesund og Molde i Europa-ligaen, og Norges råeste bakkeløp dragrace.

PS! Det er ikke Østlands-Posten som bestemmer hvilke kamper som skal spilles på de banene vi har muligheter til å sende fra. Det er derfor foreløpig ikke klart om vi skal sende noen av kampene til Stag eller Svarstad.

Slik gikk det i fjor

Les også

Larviktrener til topps i Norway Cup

Les også

Alle larvikslagene ute av Norway-Cup etter surt Nanset-tap

Kommentarer til denne saken