Pål kan smile bredt, etter å ha fått tildelt til sammen 330.000 kroner: – Det er mange planer!

30.000: Finansrådgiverne Ragne Christiansen og Grete Røsholt er glade for å overrekke Pål Borgersen fra Spetakkelfestivalen bidraget fra Sparebankstiftelsen DNB, til nytt lyd- og lysutstyr. (Privat)

30.000: Finansrådgiverne Ragne Christiansen og Grete Røsholt er glade for å overrekke Pål Borgersen fra Spetakkelfestivalen bidraget fra Sparebankstiftelsen DNB, til nytt lyd- og lysutstyr. (Privat)

Av

Først fikk Spetakkelfestivalen tildelt 300.000 kroner under kommunestyret. Så kunne han ta i mot en sjekk på ytterligere 30.000 kroner,

DEL

Larviks festivalen er klar for å lage spetakkel i 2021! Det ble helt sikkert etter at Pål Borgesen, primus motor bak hele festivalen, kunne ta i mot penger både onsdag og torsdag denne uken.

Spetakkelfestivalen hadde sin spede begynnelse i 2017, i 2020 ble gjennomføringen forhindret av av pandemien, men i 2021 braker det løs igjen. Larvik by rigges for et storslagent jubileumsår i alle leirer, og det gjelder også hos Spetakkelfestivalen.

– Det er mange planer også utenom festivalhelgen, men som vi ikke kan prate så mye om enda, sier Pål Borgersen.

Startet for fem år siden

Pål startet festivalen sammen med Per Joar Spydevold for fem år siden, og festivalen har vokst i antall besøkende år for år. I 2021 forventer de 700 besøkende til de om lag 20 konsertene som er planlagt i festivalhelgen i månedsskiftet september og oktober til neste år.

Det kommer både lokale, nasjonale og internasjonale artister på scenen på Sliperiet. Festivalen favner sjangere fra rock til ekstrem metall.

– De store headlinerne håper vi å få på plass før jul, sier han med et lurt smil.

Han ønsker også å trekke frem de uetablerte unge, lokale artistene til festivalen.

– Vi vil gi dem muligheten og erfaring på den samme scenen som de store internasjonale artistene opptrer på.

Fikk også 300.000 av kommunen

Og det er nettopp det å løfte frem ungdommer og at ukjente band skal få spille på den samme scenen som gjør det ekstra hyggelig å kunne bidra, synes Ragne Christiansen, finansrådgiver DNB Larvik.

Grete Røsholt istemmer;

– Vi i DNB Larvik og Sparebankstiftelsen DNB ønsker å gjøre Larvik til et levende sted å bo, da er det viktig å favne alle både aldersgrupper og musikksjangre. Vi er så heldig i Larvik at det er mange som bruker mye av sin fritid og engasjement for å skape opplevelser for andre. Det setter vi stor pris på, og er stolte og glade for å kunne støtte det flotte arbeidet som blir gjort.

Torsdag kunne de to dele ut en sjekk på 30.000 kroner til en fornøyd Pål Borgersen. Spetakkelfestivalen fikk også en tildeling på hele 300.000,- på kommunestyremøtet onsdag.

Midlene skal brukes til gjennomføring av diverse for å sette Larvik på kartet i 2021, i selveste byjubileumsåret.

– Følg godt med for å få vite hva som kommer i 2021, sier Pål.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken