Fortsatt problemer for Dnb-kunder

Artikkelen er over 1 år gammel

Dnb skriver i en melding på Facebook natt til torsdag at flere av bankens kunder opplever feil knyttet til doble Visa-reservasjoner.

DEL

– Våre teknikere er på saken gjennom natten for å løse problemet. Vi jobber nå for fullt med å avdekke omfanget og rette feilene, skriver banken.

Dnb skriver at kunder ikke behøver kontakte banken om dette med mindre de står i en akutt situasjon der det er nødvendig med nødløsninger. Det er fortsatt mulig å benytte seg av Mastercard.

Tidlig torsdag morgen melder Dnb på sin nettside at mange kunder fortsatt opplever å bli belastet dobbelt på kontoen sin.

- Uheldigvis er omfanget stort, melder banken.

- Hele kriseteamet vårt har jobbet i ganske lang tid for å løse problemet. Det vi kan si nå er at omfanget er stort.  Vi har ingen tall på nåværende tidspunkt, men antar at problemene nå gjelder omtrent det samme antallet kunder som i går. Vi jobber på spreng for å rette dette opp, sier kommunikasjonsrådgiver Vidar Korsberg Dalsbø i DNB på nettsiden.

Det som har skjedd hos enkelte kunder er at reserverte beløp ikke blir slettet når pengene blir trukket. Dermed får kundene mindre disponibelt på konto enn de egentlig skulle ha.

– Vi beklager dypt det som har skjedd og har stor forståelse for kunder som er oppgitt, særlig for dem som ikke får gjort opp for seg, sier Korsberg Dalsbø.

– Vi ønsker å forsikre kunder om at de ikke trenger å bekymre seg for pengene sine, for pengene vil de få tilgang til igjen, sier han.

Han tilføyer at kunder ikke trenger å kontakte banken, og at feilen vil bli rettet så snart som mulig.

Artikkeltags