De to har jobbet som psykologer i Larvik kommune i henholdsvis 5 og 11 år. De er både like og ulike som personer, og dette gir podcasten en spennende dynamikk. Målet er å opplyse, underholde og normalisere.

Under finner du episodene til podkasten. De ligger også ute på Larvik kommune sine sider.

#6 Hvorfor sover vi?

I denne episoden ser Anne og Catharina nærmere på hvorfor søvn er så viktig. Hva skjer i kroppen når vi sover, og hvordan kan for lite søvn for eksempel påvirke hvilke matvarer vi får lyst på?

#5 Nytt år, nye muligheter?

Nyttårsforsetter har vi drevet med i 4000 år. I denne episoden ser Anne og Catharina nærmere på hva som skal til for å lykkes – og tar et lite skråblikk på de mer tradisjonelle nyttårsforsettene.

#4 O jul med din glede...?

I denne episoden snakker Anne og Catharina om julen på godt og vondt, press og stress, og byr på personlige erfaringer knyttet opp mot den forestående høytiden.

#3 Pulsklokke – en velsignelse eller en forbannelse?

Hva er greia med pulsklokker? Er det sunt å la pulsklokken optimalisere aktvitetsnivå, trening og søvn – har vi sluttet å lytte til egen kropp?

#2 Skammen sitter i magen

Hvorfor skammer vi oss? Er skammen destruktiv og bør helst unngås, eller trenger vi skamfølelsen for å ha et samfunn der det blir nok kake til alle?

#1 Barn av vår tid

Er dagens foreldre redde for å oppdra? Historisk har foreldrenes oppgave vært å gjøre barna til gode samfunnsborgere. Har denne oppgaven gått ut på dato?

Les også

Lanserer ny podkast: – Vi lover å by på oss selv