Nå er Pokémon-kartet vårt 10.000 ganger bedre!

Artikkelen er over 4 år gammel

Planlegg Pokémon-jakten din med vårt oppdaterte kart.

DEL

(Tønsbergs Blad) Hele Norge er bitt av Pokémon Go-basillen, og det er ikke reint få som har tilbrakt sommeren på jakt etter «Electabuzz», «Poliwhirl» eller «Spearow» rundt om i Vestfold-byene.

Uttallige timer på Pokémon-jakt har ført til at  mange Pokémon-trainers - trenere - er blitt eksperter på å finne PokéStops og PokéGyms i Vestfold. I vårt oppdaterte kart Pokémon Go-kart har trenere på tvers av landet lagt inn mer enn 10.000 nye Stops og Gyms. Det betyr at kartet er blitt 10.000 ganger bedre!

Til tross for at mange tusen nordmenn har storkost seg med en sommer dedikert til Pokémon-jakt, er det enkelte som ergrer seg over engasjementet for mobilspillet.

Les Bjørn Tore Brøskes kommentar om Pokémon-spillere her: Send Pokémon-spillerne tilbake dit de hører hjemme - ned i kjelleren og inn på gutterommet

Og tilsvar fra Pokémon-spillere, her:

– Du kan godt le av oss, men ikke be oss stikke ned i kjelleren igjen

– Provoserende og trangsynt om Pokémon Go, jeg er faktisk sjokkert

Andre, som ikke nødvendigvis spiller Pokémon Go, gnir seg i hendene. Salget av nødladere til mobiltelefoner økte kraftig på kort tid: Firedoblet salget på en uke.

Også er det enkelte som bekymrer seg for sikkerhet; når årets triatlon i Tønsberg sentrum går av stabelen ser arrangøren seg nødt til å innføre sikkerhetstiltak for å unngå at spillere går ut i triatlon-løypa.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken