Mann gikk berserk med hammer på Holms og Danebo

GIKK BERSERK: En mann i 40-årene skal ha ødelagt flere ruter både på biler og bygningsmasse ved Danebo kro og Holms kafeteria.

GIKK BERSERK: En mann i 40-årene skal ha ødelagt flere ruter både på biler og bygningsmasse ved Danebo kro og Holms kafeteria. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En mann i 40-årene fra Sandefjord skal ha gjort omfattende skadeverk på flere biler og bygninger etter å ha gått amok med en hammer.

DEL

Det var litt før klokken 07 søndag morgen at Politiet meldte på Twitter at en mann i midten av 40-årene, bosatt i Sandefjord, hadde blitt pågrepet cirka en time tidligere etter å ha gjort omfattende skadeverk på biler og bygningsmasse ved Danebo kro og Holms kafeteria.

Mannen var også litt skadet selv etter opptrinnet og måtte først innom legevakta før han ble satt i varetekt.

LES OGSÅ: Annonserte for mat og drikke – men kommunen mener de ikke har serveringsbevilling

LES OGSÅ: Da Stein ba om å få se bekreftelsen på at han driver ulovlig, fattet kommunen et hastevedtak: – En uvirkelig, absurd situasjon for oss

Skadeverket besto vesentlig i at bilruter og vindusruter i bygninger var knust. Gjerningsmannen, som skal ha erkjent forholdet, var i besittelse av en hammer som han hadde brukt til å knuse rutene med. Det skal dreie seg om minst tre biler.

Politiet forteller videre på Twitter at en kvinne i begynnelsen av 20-årene, også hun fra Sandefjord, er pågrepet og skal også settes i varetekt. Hun var sammen med vedkommende som politiet anser som hovedmannen.

En tredje person skal også ha vært involvert, opplyser Christian Gulli ved politiets operasjonssentral. Vedkommende er imidlertid ikke pågrepet ennå.

Ellers i natt ble en mann i 50-årene pågrepet litt før klokken 04 etter å ha slått, sparket og lugget sin samboer, også hun i 50-årene. Dette skal ha skjedd i Tjølling.

Og en mannlig bilfører i 20-årene ble stoppet i sentrum litt før klokken 01. Han er mistenkt for å ha kjørt bil i beruset tilstand, og nødvendige prøver er tatt og sak opprettet.

Ut over det skal det, ifølge Gulli, bare ha vært mindre ordensforstyrrelser i sentrum i Larvik natt til søndag.

Artikkeltags