På vei inn til arresten ble mannen åpenbart tissetrengt ...

Politiet opplevde ikke de største problemene i Larvik natt til lørdag. Men en kar fra Porsgrunn sørget for at politiet hadde noe å gjøre, samtidig som han skaffet seg selv en god bot.

DEL

Det var litt før midnatt at politipatruljen bortviste en porsgrunnskar i 20-årene fra Larvik sentrum. Han vendte imidlertid det døve øret til, og fremsto samtidig svært beruset.

Det er Politiet i Sør-Øst som opplyser om dette på Twitter.

Mannen ble da innbrakt, men på vei til arresten fant han ut at «Marja» var et godt og egnet sted til å lette på trykket. Trolig gjorde han ikke forelegget og blåmandagen mindre ved å urinere bak i politibilen.

Bråk i nabobyene

Det er ifølge oppdragsleder Marius Knudsen ved politiets operasjonssentral den eneste hendelsen som er loggført i Larvik natt til lørdag, men i byene rundt har det også skjedd litt.

For eksempel i Sandefjord der en lokal fyr i 20-årene med litt for mye «innabords» ble bortvist fra sentrum på grunn av oppførselen sin litt etter midnatt. Han valgte dog ikke å etterkomme dette pålegget, og ble kjørt til sentralarresten.

Cirka klokken 03:30 måtte så patruljene bistå på torget i Sandefjord etter flere meldinger om slåssing. Det var imidlertid rolig da politiet ankom stedet, og ingen virket å være skadet. Samtlige ble bedt om å roe seg ned og fikk pålegg om å forlate stedet.

I Porsgrunn kom en patrulje over en svært beruset lokal fyr i sentrum klokken 02:30. Mannen i 30-årene var så påseilet at han ikke klarte å ta vare på seg selv. Han ble etter hvert overtatt av ambulanse og kjørt til sykehuset for avrusing.

Skallet hodet i en lyktestolpe

I Tønsberg var det først en melding om slagsmål inne på et spisested i Nedre Langgate litt før klokken tre i natt. Begge kamphanene fikk beskjed av politiet om å roe seg ned, men en av disse valgte isteden å bruse med fjærene og gikk til angrep på politiet. Han ble selvsagt pågrepet og kjørt til arresten.

Bare kvarteret senere ble en lokal beruset fyr i 30-årene bortvist fra Nedre Langgate etter å ha vært utagerende og oppført seg provoserende. Han etterkom ikke dette pålegget, men valgte isteden en litt utradisjonell taktikk ved å begynne å skalle hodet i en lyktestolpe. Mannen ble anmeldt for ordensforstyrrelse og kjørt til arrest. Var han heldig, ventet det også en Paracet og et plaster der.

Litt lenger nord i fylket fikk politiet melding om en slåsskamp på Borrefestivalen litt etter midnatt. Ifølge politiet var det to «gamle kamphaner» som hadde barket sammen. Begge hevdet å være fornærmet. En fremsto med løse tenner, den andre med forstuede fingre. Det vites ikke om de også hadde en skrue løs.

Lenger inn i Vestfold måtte politiet bistå ved en privatadresse i Ramnes cirka klokken 01:30 etter melding om pågående slåsskamp. 3–4 karer av utenlandsk opprinnelse hadde røket i tottene på hverandre. Politiet opplyser om mye alkohol og ditto surr, men ingen alvorlige skader. Herrene ble gitt pålegg om å roe seg ned.

Artikkeltags