Sent lørdag kveld fikk politiet inn en melding om at en bil hadde kjørt inn i en midtrabatt i Strandgata på Torstrand. Like over midnatt kunne Sør-Øst politidistrikt opplyse at sjåføren ikke var å se.

«Bilen er forlatt. Ikke opplysninger om personskade. Politiet er på stedet og søker etter sjåføren», ble det meldt på Twitter.

Ikke bileieren som hadde kjørt

En halvtime senere var det fremdeles ikke avklart hvem som hadde kjørt bilen:

«Vi har vært i kontakt med bileier, og det er ikke han som har kjørt», opplyste politiet.

Også Østlands-Posten ble tipset om hendelsen:

«Det er en bil som akkurat har kjørt langt oppå midtrabatten rett utenfor Strandgata 57 på Torstrand. Bilfører ser ut til å ha stukket fra stedet. Det ser ut som om det renner bensin fra bilen. Politiet er ringt», skrev tipseren klokken 23.37.

Meldingen til politiet ble ringt inn klokken 23.30.

Sør-Øst politidistrikt opplyser at hendelsen etterforskes videre og sak opprettes.

Fører ikke funnet

Søndag formiddag sier operasjonsleder Trond Egil Groth til ØP at det ikke lyktes politiet å spore opp sjåføren i løpet av natten. Bilen var en Mercedes personbil.

– Bilberger hentet bilen like etter hendelsen. Eieren av kjøretøyet har adresse i Larvik, og det er brakt på det rene at han ikke har kjørt bilen.

– Er det mistanke om at bilen kan være stjålet i forkant av kollisjonen?

– Det vil jeg ikke spekulere på. Politiet har avsluttet arbeidet med saken og har opprettet sak på grunn av skade på tredjemanns eiendom, sier Groth.