– Ja, vi har ingen episoder å melde fra Larvik, og færre episoder enn vi hadde ventet også i de andre byene, sa operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud til Østlands-Posten fredag morgen.

Operasjonslederen kunne fortelle at politiet på morgenkvisten hadde fire personer i arresten, men at disse kun var innbrakt og ikke pågrepet.

– Trolig vil disse bli ilagt bot for sin oppførsel på byen, sa Johnsrud.

Fra politiets publiserte hendelser fra natten kan vi lese at to menn i 20-årene ble bortvist fra Sandefjord sentrum for natten etter tilløp til slåsskamp i Mellomparken, og at en annen mann i samme alder hadde eglet til bråk på et utested og fikk samme beskjed. En mann i 30-årene ble bortvist fra et utested etter å ha kranglet med andre på stedet, og nok en mann, i 20-årene, ble bortvist fra byen etter også han å ha kranglet med andre på byen.

– En mann i 20-årene valgt ikke å etterkomme pålegg om å forlate sentrum etter at han ble bortvist fra utested. Han ble kjørt til arresten, og blir anmeldt for ordensforstyrrelse og ikke etterkommet pålegg. En annen mann i 20-årene ble bortvist fra byen på grunn av beruselse. Han ble noe senere observert likevel i byen, og blir anmeldt. Disse forsto nok ikke helt alvoret i beskjedene de hadde fått fra politiet, sier Johnsrud.

Fra Tønsberg viser også politiets meldinger blant annet at to kvinner i 20-årene ble bortvist fra byen etter urinering på offentlig sted og beruselse, og at en mann i 20-årene ble pågrepet på et utested etter at han gikk løs på en ordensvakt og forsøkte å skade han. Mannen blir avhørt fredag om hendelsen.