– De kjører rett i bilen vår. Det kan skje. Men hva gjør de? Jo – bare forsvinner uten å si ifra. Det er ikke særlig voksent. Mens vi spiste inne, kom en blå bil (en Passat?) med fire jenter. De pratet med noen gutter som satt utenfor. Da vi kom ut så vi at de hadde rygget rett inn i vår bil som sto parkert. Men – ingen hadde sett noe. Og ingen sa de kjente jentene i bilen, skriver den ene eieren på sin Facebook-side.

Les også: Bil på taket – føreren til sykehus

I går kveld var det gjort 92 delinger av innlegget, og det var klaget inn over 40 kommentarer. Men det var ingen som kunne informere om noe som løser problemet. Men alle var oppgitt over mangel på respekt og moral.

– Vi har selvfølgelig vært i kontakt med politiet. Men de sier ikke annet enn at det er beklagelig, men at det er lite å få gjort. Men det har altså vært vitner Er det ingen som kan komme med noen tilbakemeldinger, spør den ene eieren.

Les også: Zacharias (16) ble liggende hardt skadet i 20 minutter før noen stoppet: – Jeg skrek og vinket, men bilen stoppet ikke

Hun er oppgitt av flere grunner.

– Selvfølgelig er det irriterende at dette får økonomiske følger for oss. Vår bil er kun sju måneder gammel. Men like irriterende og skuffende er det at folk ikke tar konsekvensene av å ha kjørt på en annens bil, sier hun.

Les også: Advarer mot mulige tyverier – fant tape rundt dørklinken

– Saken blir anmeldt på mandag, men jeg håper at føreren tar til vettet og viser ansvar. Chicken city har mine kontaktdata. Men hvis noen der ute, har en anelse om hvem føreren kan være – gi meg et hint. Passaten må også ha skader.