Det sier eier og daglig leder av Melsom pizza og grill i Melsomvik, Dlman Ghazi Ahmed.

Bakgrunnen for irritasjonen er at han mener at politiet ofte setter bilene sine slik at de er til sjenanse for kundene hans. Det er i forbindelse med at Politihøgskolen i Stavern øver på utrykning at bilene stanser utenfor butikken hans.

– De stanser for å ta pauser, bytte sjåfører og bruke toalettet. Politiet er selvsagt hjertelig velkomne her, men jeg håper de kan parkere annerledes. Nå skaper de trøbbel for butikken og kundene. Det sier eier og daglig leder av Melsom pizza og grill, Dlman Ghazi Ahmed.

– Kunder reagerer

– Politiet er her i perioder et par ganger i uka. Ofte er det en politibil, andre ganger er det to. Jeg har kunder som reagerer på at de står parkert slik de gjør. Det er god plass rundt stasjonen, så det jeg ber om er at de ikke setter bilene rett foran bensinpumpene og inngangen vår, sier han.

Det er spesielt en hendelse han tenker på da han tar kontakt med avisen.

LES OGSÅ: Vi er vanedyr i matveien: Restemandag, fisketirsdag og tacofredag (+)

– Sperrer

– Onsdag parkerte en uniformert politibil med nesa inn mot inngangen. Den sto slik at den sperret for bensinpumpene og at det kunne se ut som om de var på jakt etter noen i butikken, sier han.

LES OGSÅ: Stoppet uten førerkort

Ahmed forteller at han har snakket med dem i bilene tidligere om hvor bilene settes, uten at det har hjulpet.

– Jeg håper de kan vise mer hensyn. De må gjerne bruke toalettet vårt og stå parkert, men at de ikke står slik at det ikke er til hinder for kundene og oss. Vi ringte politiet i går, men ble satt over til flere ulike personer. Jeg håper at beskjeden kom fram til rett person, sier han.

Politiet: – Fillesak

Politiet bekrefter at de er kontaktet av ansatte ved Melsom Pizza og grill.

– Dette er en fillesak. Vår instruktør meldte fra om at ansatte ved dette stedet hadde tatt kontakt, og dette er første gang jeg hører om dette. Det er klart at vi etterkommer dette og flytter oss litt. Det skal være usagt om vi står i veien for kundene og dette har ikke vært et problem vi har fått beskjeder om tidligere, sier Sjur Hestad, politioverbetjent og kursansvarlig ved Politihøgskolen.