Gå til sidens hovedinnhold

Brøt seg inn og stjal penger og tobakk

Artikkelen er over 6 år gammel

- Det verste blir å rydde og fikse opp etter dette.

Ved 06.40-tiden onsdag morgen gikk alarmen på Firkløveren kiosk i Frankendalsveien i Larvik.

Brøt opp kassa

En eller flere tyver tok seg inn igjennom et lite vindu på siden av bygningen, og stakk av med tobakk, sigaretter og pengene i kassa.

- De har brutt opp kassa og stukket av med alle sedlene, men myntene lot de være. Det rakk de kanskje ikke, sier innehaver av kiosken Tran Dung til ØP Nett, som anslår at han hadde noen tusen i kassa.

- Men de har tatt alt jeg hadde av sigaretter og tobakk. Godteriet har de latt være, konstaterer han og ser seg rundt på rotet i kiosken.

- Det verste blir å rydde og fikse opp etter dette, sukker han.

- Verre om det hadde skjedd på dagtid

De største skadene er ved vinduet på forsiden av kiosken som er brutt opp. Ytterkledningen må skiftes, og nye karmer må på plass for å hindre at regnet renner rett inn i veggen.

- Jeg hadde et gitter over vinduet, men det har de revet ned, påpeker Dung, som lå og sov da han fikk beskjed om innbruddet onsdag morgen.

- Jeg ble veldig sjokkert da jeg hørte det. Jeg har aldri opplevd innbrudd her på de tre årene jeg har drevet kiosken. Men det skjedde heldigvis på natta når det ikke er noen her, det hadde vært verre om det hadde skjedd på dagen, sier kioskinnehaveren, som allerede har vært i kontakt med forsikringsselskapet.

Kiosken vil han holde åpent som vanlig.

Politiet var onsdag formiddag på stedet og foretok åstedsundersøkelser.