Flere voldsepisoder og kraftige slagsmål i Larvik

Svært ampert i Larvik sentrum natt til søndag

Svært ampert i Larvik sentrum natt til søndag Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Les også:

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Én person ble kjørt til sykehus med skader etter å ha blitt slått ned, og flere steder var det tendenser til masseslagsmål.

Klokken halv tre natt til søndag rykket politiet i Larvik ut til et utested i sentrum etter melding om at flere personer sloss på stedet.

- Politipatruljen påtraff en 41 år gammel mann fra Larvik på stedet. Han blødde fra nesa og fortalte at en annen mann hadde slått han, forteller operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud.

- Mannen som hadde slått hadde imidlertid forlatt stedet, men politipatruljen fikk kontakt med han, og han hadde en annen versjon av hva som hadde skjedd på stedet, sier Johnsrud.

Politipatruljen har anmeldt saken og de involverte vil bli avhørt senere.

Klokken tre natt til søndag meldte en politipatrulje at de hadde kommet over en ansamling med flere personer i Larvik sentrum, og at en mann var slått ned.

Mannen, en 31 åring fra Vikersund, ble hentet av ambulanse med mindre skader.

En annen mann på stedet som hadde vært i klammeri med den skadde erkjente at han hadde lagt han i bakken, men ikke å ha slått han. Mannen er en 24 åring bosatt i Larvik. Det er uvisst om saken blir anmeldt.

Litt før klokken fire natt til søndag rykket politiet i ut til et utested i Larvik sentrum, etter å ha fått melding om at flere menn sloss på utsiden av stedet.

- Politipatruljen på stedet meldte at to menn hadde fått mindre skader i ansiktet. Forholdet hadde startet inne i et lokale med munnhuggeri og fortsatt utenfor. Mennene ble bortvist fra stedet, og de må innlevere anmeldelse senere dersom de ønsker at politiet skal etterforske saken, forteller Jan Kristian Johnsrud.

Artikkeltags