Sjokkbrekk hos gullsmed i Larvik

Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

Rundt klokken seks tirsdag morgen har tyver rygget rett inn i inn i ytterdøra hos Urmaker Gran og Ljosland AS Torvet i Larvik sentrum. Politiet har nå funnet bilen som ble brukt under innbruddet.

- Ytterdøra er knust, og en bil har trolig rygget inn i butikken, forteller ØPs redaktør Terje Svendsen, som kom til stedet kort tid etter at politiet hadde fått melding om innbruddet.

- Det er foreløpig uklart hvor mye innbruddstyvene har fått med seg, men det skal være stjålet en del klokker som sto i montere innenfor ytterdøren, forteller Svendsen.

Operasjonsleder ved politisentralen i Vestfold, Arild Olav Alfheim, sier til ØP Nett at alarmen i butikken ble utløst cirka klokken seks tirsdag morgen.

Alarm utløst klokken seks

- Vi har så langt ikke ull oversikt over hva som har skjedd i forbindelse med innbruddet og heller ikke over hva som er stjålet, sier Alfheim.

Bilen funnet

Krimsjef hos politiet i Larvik, Knut Vidar Vittersø, sier til ØP nett klokken ni at bilen som ble brukt ved innbruddet nå trolig er funnet.

- Vi fant bilen som trolig ble brukt under innbruddet i Byskogen. Bilen, en Opel Vectra, ble stjålet fra Torstrand i natt, forteller Vittersø.

Bilen var ifølge politiet tyvkoplet og var påført utvendige skader som er forenelige med skadene på inngangspartiet.

- Det er nå klart av innbruddstyvene var inne i butikken, og det er stjålet et stort antall klokker. Det er montert et overvåkingskamera inne i butikken, men vi har ennå ikke fått sett på dette, sier krimsjefen.

Krimteknikere skal ifølge Vittersø nå undersøke stedet.

Saken blir oppdatert.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken