Tatt med 80 gram hasj

Artikkelen er over 5 år gammel

Les utdrag fra politiloggen her.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Søndag klokken 19.17:

UP melder at de hadde stoppet en bil i 102 km/t i 60 sone på fylkesvei 40 i Steinsholt. Fører var en mann i 30-årene fra Telemark. Han fikk førerkortet sitt beslaglagt.


Søndag klokken 22.35:

Politiet stanset en bil for kontroll i Larvik. Fører, en 42 år gammel Larvikskvinne, fremsto som ruset på annet enn alkohol. Utvidet prøve tatt.


Mandag klokken 01.40:

Politiet stanset en moped for kontroll i Nansetgata i Larvik. Fører, en 27 år gammel mann fra Larvik, blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.


Mandag klokken 02.00:

Pågrep etterlyst person i Sandefjord. En patrulje kom over en 52 år gammel mann som var etterlyst for ikke å ha møtt til soning. Under innkvirering i sentralarresten ble det funnet en sprøyte med amfetamin på ham. Han blir sittende til overføring soning mandag.


Mandag klokken 02.40:

Politiet stanset en bil for kontroll på Stavernsveien i Larvik. Fører, en 23 år gammel mann fra Stavern, ble pågrepet da han var i besittelse av ca 80 gram hasj, 8 tabletter av ukjent merke, samt en kniv.

- 80 gram hasj, eller 80 brukerdoser er nok litt mer enn det vi til vanlig finner, sier leder for etterforskningsavdelingen ved Larvik politistasjon, Knut Vidar Vittersø.

Mannen sitter mandag i sentralarresten i Tønsberg, og vil bli avhørt i løpet av dagen.

- Han blir mest sannsynlig løslatt etterpå, men får en reaksjon fra myndighetene og må siden svare for seg i retten, sier Vittersø.

Artikkeltags