Gå til sidens hovedinnhold

Ung mann alvorlig skadet etter utforkjøring i Larvik

Artikkelen er over 8 år gammel

Tilstanden var søndag morgen fortsatt alvorlig men stabil for mannen (26) som litt etter midnatt natt til søndag kjørte av veien på Stavernsveien mellom Larvik og Stavern.

Brannvesen, ambulanser og politi rykket ut til stedet, og kom raskt i gang med redningsarbeidet.

Sjåføren satt fastklemt inne i bilen etter ulykken, men cirka klokken halv ett var han hentet ut og ble kjørt fra stedet i ambulanse.

Alvorlig skadet

- Mannen er nå hentet ut, og blir kjørt i retning Tønsberg sykehus. Mannen er alvorlig skadet, sa operasjonsleder Tormod Kristiansen til ØP Nett kort tid etter ulykken.

- Det var kun en person i bilen, sa Kristiansen, og opplyste at sjåføren var en mann på 26 år.

Hentet inn ambulansehelikopter

Ifølge fotograf Geir Eriksen ankom ambulansene Fokserød litt før klokken ett, og et ambulansehelikopter hadde da landet på stedet.

Ifølge operasjonsleder Tormod Kristiansen ble det imidlertid bestemt at mannen skulle fraktes til Sykehuset i Vestfold i Tønsberg.

- Mannen er operert i løpet av natten. Tilstanden er nå stabil, men uavklart, opplyste Kristiansen søndag morgen.

Høy hastighet

Ulykken skjedde mellom avkjøringen til golfbanen og avkjøringen til Holmejordet , og det var en varebil som kjørte av veien. Bilen skal ha kommet fra Stavern i retning Larvik.

Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent, men ifølge operasjonslederen skal vitner til ulykken ha opplyst at bilen holdt svært stor fart forut for utforkjøringen.

- Det er også tatt blodprøver av sjåføren, opplyser Tormod Kristiansen.

Ulykkeskommisjonen ble varslet om ulykken, og var på stedet natt til søndag.

Kommentarer til denne saken