Han hadde drukket tett hele kvelden, hatt vorspiel hjemme og vært på byen i Larvik. Likevel satte seg inn i en bil etter at festen var over og kjørte over Torvet i Larvik sentrum.

Der sto politiet, som blinket på ham for å signalisere at det var ulovlig å kjøre der.

Mannen hadde ikke tenkt å stoppe, og politiet satte på blålys. Da satte han fart og prøvde å stikke av opp «Domus-bakken».

LES OGSÅ: Lotta hadde ikke en sjanse mot rottweileren

Under fluktforsøket krasjet han i fire biler som sto parkert i Haraldsgate.

Bilene fikk alle store skader. 23-åringen, som er en ung, men allikevel gammel, kjenning av politiet i Larvik, stoppet ikke for det. Han stakk etter hvert av fra bilen, og senere fant politiet han på «tråkka».

Promille på 1.66

Da det ble tatt blodprøve av ham vel en time etter kjøringen, hadde han 1.66 i promille.

Nå er 23-åringen dømt for både fyllekjøring, forn å ha kjørt uten førerkort, for ikke å stanse for politiet og for fartsovertredelser.

LES OGSÅ: Ropte og skrek i Staverns gater - fikk bot på 14.400

Mannen har aldri hatt førerkort og hvis han har tenkt til å kjøre opp, må han også vente i tre år før det kan bli en realitet. I dommen fra Larvik tingrett er han nemlig ilagt sperrefrist på tre år.

Bare åtte dager etter kjøreturen i Larvik sentrum ble mannen knepet igjen, men da i en fotoboks i Fløyfjellstunnelen i Bergen. Mannen kjørte han i 102 i ei 80-sone og ble knipset da han for forbi. Der også var mannen sjåfør til tross for at han manglet førerkort.

Sivil politimann oppdaget han

Den 26. desember kjørte han nok en gang bil, denne gangen i Larvik på Elveveien ved totiden om ettermiddagen.

LES OGSÅ: Så dyrt er det å kjøre for fort

Uheldigvis for 23-åringen ble han observert av en sivil politimann som ikke var på vakt.

Da 23-åringen møtte i Larvik tingrett denne måneden, erkjente han det hele. Han ble dømt til 45 dagers fengsel og 10.000 kroner i bot, i tillegg til sperrefristen på førerkortet som han også fikk.

23-åringen fra Larvik må også betale saksomkostninger på 1.500 kroner.