Quinten fikk sjansen som tittelforsvarer i «shogun» og møtte mannen med tittelen i «fusion». De to møttes i «contenders», en større, mer prestisjefylt og hardtsatsende organisasjon som dermed også gir enda større muligheter til å vise seg fram.

«The Hybrid Viking, som han kalles i ringen gikk fryktløs ut i arenaen i Norwich og ga alt fra start til slutt.

MMA-fighteren, som bor i Sandefjord, men trener i Larvik fikk ikke til kampen han ønsket seg og havnet bakpå allerede fra start.

– Jeg er skuffet nå og ønsker å slå sterkere tilbake. Motstanderen min var bedre enn jeg forventet og hadde gode svar på det jeg kom med, men jeg landet heldigvis noen gode slag. Jeg er motivert til å jobbe enda hardere nå og for å komme sterkere tilbake. Vi gikk tiden ut og han hadde vunnet alle sine tidligere fighter i første runde, forteller Quinten.

(Saken fortsetter under bildet)


I første runde testet fighterne hverandre før Shepherd tok sakte, men sikkert over kampen og fikk den i sporet han ønsket. Gulvet i buret hadde blodrester fra de tidligere fightene og det var duket for et nervepirrende oppgjør. Jamaicaneren var aggressiv gjennom hele kampen og fikk inn mange gode treff på Team Valhalla/Larvik Kampsport-fighteren. Runde en var den jevneste av alle tre, men det var Quinten som så mest skjør ut etter første runde.

Blodig

Det brutale presset fortsetter mot Quinten og kommentatorene forteller at de hadde forventet mer fra nordmannen med tanke på hans jiu-jitsu bakgrunn. Quinten holder ut det massive presset og slagene i runde to, men i runde to blir han slått til blods.

Shepherd stopper alle «take downs» forsøkene til Quinten og man kan tydelige høre trener Rasmussen rope instrukser fra sidelinjen, men det er for sent. Quinten mottar flere knallharde kombinasjoner og får åpne sår i ansiktet. Han nekter å gi seg og legen blir hentet inn i ringen for å sjekke tilstanden til Quinten som får fortsette og det vaskes blod fra gulvet under det lille avbrekket. Nordmannen gir seg aldri og kjemper til siste slutt, han lander til og med et solid slag i fightens siste sekund.

Motstanderen til Quinten hadde gått hardt ut i intervjuene og meldt ulike ting, men «The Hybrid Viking kunne fortelle om god tone mellom fighterne.

– Han har kanskje et image hvor han sier litt av hvert før kampene, men vi hadde en god tone gjennom hele kvelden og var respektfulle mot hverandre. Selv om sporten går ut på slå motstanderen sin er aller fleste veldig hyggelige og viser hverandre respekt. Vi leverte det publikummet ønsket og det ble en god fight.

Quinten ønsker seg en ny fight før sommeren når han har kommet seg etter denne knalltøffe testen.