Tre jenter fra Larvik ranet utenfor leiligheten i Oslo: – Sliter med å skjønne hva som har skjedd

Artikkelen er over 2 år gammel

Ida, Angelina og Christiane fra Larvik ble natt til lørdag utsatt for et brutalt ran i Smalgangen på Grønland i Oslo.

DEL

Natt til lørdag ble Ida, Angelina og Christiane fra Larvik ranet av en guttegjeng da de var på vei hjem fra en venninne på Grønland i Oslo. Det skal ikke ha blitt brukt våpen under ranet, men guttene skal ha vært voldelige.

– Vi sliter alle tre med å forstå hva som har skjedd og vi klarer ikke helt å ta det innover oss enda, forteller Ida til Østlands-Posten søndag kveld.

Les også: I natt: Vold og rasisme mot taxisjåfør

Ble dyttet på bakken

Jentene i 20-årene skal ha vært på besøk hos en venninne og skulle gå den korte veien hjem til leiligheten til Ida, da de plutselig ble oppmerksomme på en høylytt guttegjeng bak dem.

– Først dyttet de Christiane ned på bakken og jeg prøvde å stoppe dem. Plutselig lå jeg på bakken og en av guttene hadde tatt mobiltelefonen min. Han prøvde også ta vesken fra meg da jeg lå på bakken. Angelina ble holdt vekk av en av guttene. Så vi slet med å komme oss løs på hver vår måte, forteller Ida.

Da gutten ikke fikk tak i vesken løp alle guttene av gårde. Da jentene kom til hektene igjen tilkalte de politiet.

– Jeg holdt kontakten med politiet helt til de kom på stedet, noe som skjedde veldig fort. Politiet behandlet saken veldig bra, forteller Ida.

Ifølge TV2 ble to mistenkte personer pågrepet like etter på Bussterminalen i Oslo og skal nå være siktet i saken. De skal begge være kjent for politiet fra før.

Fikk hjernerystelse

Da politiet ankom stedet dro jentene på legevakta hvor Ida ble påvist hjernerystelse. Alle jentene ble ganske forslått og er fulle av blåmerker. Det eneste guttene fikk med seg var mobilen til Ida.

– Jeg har aldri vært redd for å gå der før. Det skal være et trygt område med kameraer og NOKAS-vakter. Siden vi var tre jenter sammen tenkte vi ikke på at noe sånt kunne skje, forteller Ida.

Ida forteller at alle jentene er fortsatt veldig slitne etter hendelsen og prøver ta innover seg det som skjedde.

Artikkeltags