Jeg har tenkt mye de siste dagene og gått mange runder med meg selv om jeg skal uttale meg eller ikke, men kommet frem til at jeg faktisk må si noe.

Jeg mener det må være et mye tydeligere bilde og forskjell på å si noe rasistisk, kontra det å faktisk være rasistisk.

I de to siste hendelsene med Bernt Hulsker og Atle Antonsen, så kommer det tydelig frem i mitt syn at de har sagt noe rasistisk, men blir helt feil å stemple dem som rasister.

Jeg har jobbet som dørvakt i over 10 år. Jeg har blitt kalt neger, jævla utlending, dra tilbake der du kommer fra og svarting.

Felles for alle de hendelsene er jeg oppriktig ikke tror det er noe rasistisk bak det, men de tar det første de kan ta meg på og bruker det, fordi de håper det kan såre meg. De er ikke rasister, men de sier noe rasistisk. Det er faktisk i mine øyne en stor forskjell.

Jeg mener man skal bli straffet for å si det, men helt feil å stemple de som rasister. Tydeligere linje for å si noe og gjøre noe som ikke er akseptert holdning i samfunnet, men for ille at de faktisk skal bli straffedømt som rasister. 99% at de som faktisk sier noe rasistisk i fylla er ikke rasister. Helt i mot de uttalesene, men de er jo ikke rasister. Kontekst er viktig.

Skjerpings!!

Bare en tanke fra en latino som jobber i utelivsbransjen og har tenkt å fortsette med det uansett hva noen kaller meg.