Rein Alexander gjester «Last Night of The Proms»

Av
DEL

Innsendt For 4. året på rad inviterer Larvik Ungdoms musikkorps m/gjester til en storslagen festkonsert i to avdelinger, «Last night of the Proms». I Bølgen Kulturhus 18. oktober

Konserten er en nesten tro kopi av den Engelske utgaven i Royal Albert Hall og vil bli ledet av dirigent og musikalsk leder Chris Johnson. Larvik Ungdoms musikkorps er i år stolte av gjestesolistene de har fått med seg.

– Rein Alexander står for en flott vokal i festkonserten, mens som konferansier og sangsolist har vi fått med oss Liv Neslowe til å sy det hele sammen på en festlig og underholdende måte, forteller Bjørn Dahl, Leder i LUMK, Larvik.

Første avdeling består av en rekke kjente klassiske stykker fra LUMK. Alexander og Neslowe vil blant annet duetten «The Prayer», i tillegg til at Alfred Reeds Armenian Dances står på spillelista.

Andre avdeling følger det tradisjonelle innholdet og innbefatter bl.a. stykkene «Fantasy on British seasongs», Pomp and Ciircumstance» og ikke minst «Auld lang syne» Hvor bl.a. Liv og Rein leder an publikum i allsang show og moro.

– Publikum oppfordres til å kle ser i Proms-stil, med hatter, fløyter, bilhorn etc. for å få den fulle stemning i salen, oppfordrer Dahl.

Repertoaret er satt sammen av en rekke kjente stykker bl.a. får vi høre Georges Bizet`s «Carmen Suite», William Walton`s «Crown Imperial». Fra musikalen «Les Misérables» vil Rein og Liv framføre bl.a. «I Dreamed a Dream» og «Bring him Home» samt duett på «Do You Hear the People Sing»

Rein Alexander, kjent for de fleste som en av Norges aller dyktigste sangere/artister. Har vært med i en rekke musikaler, musikk og norske underholdningsprogrammer. Har gitt ut en rekke album og singler og deltok også i årets Norske Grand Prix med sangen «One last Time»

Liv Neslowe har vært med oss på en rekke konserter og arrangementer, bl.a. som konferansier og sanger på fjor årets «proms» konsert. Liv er også kjent fra gruppene Spillelista og Tre på Rad, Har opptrådt i Royal Albert Hall, sunget for Prince Edwart og Sir Andrew Lloyd Webber.

På grunn av korona-situasjonen er det et begrenset antall billetter på 200.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken