Torgeir S. Jørgensen er eier av spenst Larvik og var strålende fornøyd med oppmøte på selveste julaften. Han satt stor pris på alle som ønsket å tilbringe tid på senteret og møtte alle med et stort smil.

– Det er veldig koselig og gøy med så mange mennesker her på julaften. Vi har fått ny sykkelsal som vi åpnet forrige mandag og i dag blir det rekordmange på spinning. Det blir helt stinn brakke og vi har måttet fylle salen med ekstra sykler for å få plass til alle. Det er gøy med stor pågang og det er mange andre som benytter treningssenteret i dag. De som velger å trene i dag sier de skal kose seg her først og fortsette med det senere i dag. Folk er veldig spreke og sosiale, de er en god sammensveiset gjeng.

(saken fortsetter under bildet)


Lars Jacob, Tore, Jon Ivar og Åse gledet seg stort til julespinning og kunne fortelle at de trener året rundt sammen.

– Det er veldig mange mennesker her og vi gleder oss til spinning. Det er den travleste spinninga i året og vi trener året rundt. På spinninga er hun eldste 90 år og hun er veldig sprek, det er imponerende. Eldstemann ga seg forrige uke på treningssenteret og han er 98 år, nå er det syklister fra 18 til 90 år som er med. Torgeir er veldig snill, hjelpsom og imøtekommende. Han møter oss alltid med et stort smil og er en flott fyr, forteller sykkelgjengen.

(Saken fortsetter under bildet)


Det har ikke alltid vært en dans på roser for Torgeir og grunnet motgangen setter han ekstra pris på at det går så bra på senteret nå.

– Jeg tok over her tidlig i 2016 og det har vært et maraton. Det var mange utfordringer i starten og mye som ikke var bra, men det har kommet seg godt. Jeg hadde aldri gjort noe sånt tidligere, men har erfaring etter å ha drevet flere butikker tidligere. Det var faktisk kona som overtalte meg til dette og det angrer jeg ikke på nå. Jeg har helt fabelaktive ansatte og de er helt avgjørende for at det har blitt så bra her. Den gjengen fortjener mye ros og jeg lærer mye av dem. Det viktigste er det gode miljøet vi har og jeg får utrolig mye energi fra alle menneskene her, avslutter han.