Respekt

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I Østlands-Posten skriver Terje Anthonsen om vår gladsak Festiviteten som kan pusses opp i samarbeid med elever, næringsliv, fylket og kommunen.

Det fikk tankene mine til å gå til årsskiftet 2018-2019 da min partikollega Lindtvedt skrev et Politisk nyttårsforsett: «For vi som er politikere skal skape et godt samfunn, det får vi til med at jeg og mine politiske kolleger snakker positivt om og til hverandre, lytter til hverandre og viser hverandre respekt, og det gjør vi så enkelt som å bruke den gylne regel: gjør mot andre slik du vil at de skal gjøre mot deg.»

Så nå ønsker jeg å invitere også innbyggere i Larvik til å blir med på dette nyttårsforsettet. Artikler og innlegg av og med nye og gamle politikere fyller opp lokalavisa og det er uten tvil valgkamp år. Og innbyggerne kaster seg med i debattene, noe som er sunt og godt.

Men i debattens hete er ordbruken hard og betegnelser og omtaler av politikerne er ufine og personlige. Ta ballen, ikke mannen! Liker du ikke ideene våre så si det, men ikke omtal oss som en gjeng som rører og ikke aner hva vi driver med.

Alle som driver med politikk i Larvik har som mål å jobbe for det beste for Larvik kommune. Vi trenger innbyggere som: gjør mot andre slik du vil at de skal gjøre mot deg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.