
AVVENTER: Jeg tror at folk må føle seg tryggere før vi åpner igjen, sier Pål Taklo. Foto: Kjersti Bache
Les også
AVVENTER: Jeg tror at folk må føle seg tryggere før vi åpner igjen, sier Pål Taklo. Foto: Kjersti Bache
SATSER SAMMEN: Bak Anders Juul-Vadem (t.v.) og Morten Christensen vil det snart reise seg et helt nytt bygg. – Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Christensen, som skal ha ansvaret for driften av restauranten. Foto: Lasse Nordheim
SOLTRIO: Petter Vatne, Ludvig Vatne og Tord Roald tar over driften av Solsiden i Stavern. Foto: Erik Werner Andersen
AVGJORT: Konflikten mellom Skien kommune og Johnny Wülfken og Heidi Cathrine Olsen som var drivere av Mets i Skien, er avgjort. (arkivfoto)
FORSKRIFT: Torsdag kveld kom forslaget til ny forskrift om skjenkeregler for Larvik kommune framover. Foto: Anders Engen Sandén, arkiv
KAN HAN FRISTE? Alexander Thulin, restaurantsjef på Sjøslag, har et nytt konsept som han håper vil falle i smak hos sultne larviksfolk. Foto: Per Albrigtsen
KAN BLI EN SLAGER: Manami Rusten forteller at hjemme i Japan er dette helt vanlig. Nå håper hun at larviksfolk skal få smaken. Foto: Therese Eskelund
NYE LOKALER: Lokalene har også fått en overhaling. Nå ser Sarmad Al Qaisi og Mo Somson fram til å drive en ny restaurant, midt i byen. Foto: Therese Eskelund
Hellstrøm i sving med produktutvklingsavdelingen i Domino's v. Salman Sherifi og Hans Albert Huseby. Foto: Bård Gudim
SISTE DAG: Vinh Huyhn stenger dørene til Leans Sushi og Wok i Stavern. Foto: Inger Lene Omholt Steen, arkiv
ÅPNING FØR JUL? Det gjenstår noen små detaljer før Mo Samson kan åpne dørene til Rustic resturant i Prinsegata. Foto: Sigrid Ringnes
NY ANNONSE: Jernia og administrerende direktør Espen Karlsen hylles for denne annonsen som de kjører helside på i norske aviser før jul. Foto: Jernia
UNIKT: Det er litt av en opplevelse og spise middag 50 meter opp i lufta. Her fra en servering i Mexico. Foto: Dinner in the sky
HAR STOR TRO: Andreas Larsen sier han er overbevist over at det nye spisestedet på Vadskjæret kommer til å bli populært hos svært mange. Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene, Østlands-Posten
SNART TI ÅR: Marco og Anastasiya Canazza har drevet restaurant i Larvik i snart ti år. – Vi er veldig glad i byen, og håper vi kan fortsette, sier ekteparet. Foto: Per Albrigtsen
BEKYMRET: Restaurantdrivere i Larvik sier det er krise hvis alle bedrifter avlyser årets julebord. Nå oppfordrer de bedriftseiere til å tenke alternativt dersom de velger å droppe årets julebord. F.v. Alexander Thulin (Sjøslag), Kjetil Bruseth (Bedehuset) og Inger Kristine Grønvold (Smak). Foto: Fotomontasje
LETTET: Anders Juul-Vadem har endelig fått tillatelse fra kommunen til å rive den gamle uteserveringen. I 2021 skal det nye serveringsstedet være klar til åpning. Foto: Anton Stensby
MANGLET BEVILLING: Suporn Malmgren har manglet bevilling for salg av thaimat i Larvik. Nå er bevillingen trolig snart på plass, og hun håper på sikt å utvide sin virksomhet. Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene
EIENDOMSKRØLL: Lin Hu Zhang vil ha bruksendring på en seksjon han eier i Kongegata. Han innrømmer at det i en kort periode har bodd ansatte ved China City AS i næringseiendommen.
NY MENY: Kim André Samuelsen gleder seg til å teste nye retter i høstferieukas konsept «middag for en hundrings». På Sanden Kafé & Bar vil det være førstemann til mølla for å teste de nye rettene. Foto: Per Albrigsten, arkiv
LANG FARTSTID: Spisestedet Lilly May har mettet mange mager gjennom over 30 år. Her fra TAs test av kinamat i fjor.
FORNYER: Magnus Dagestad, til venstre, og Darin Fakhir gleder seg til et helt nytt McDonalds konsept på Nordbyen. Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene, Østlands-Posten
TIL STAVERN: Simon Andersen og hans sidekick Dorina Marie Eldøy-Iversen kunne for tiende året på rad arrangere Wenches bingo i Stavern. Foto: Privat
ÆSJ: Hva er dette? Noe ekkelt i burgerbrødet! Foto: Privat
IKKE PÅ JOBB: Kokken ved Esmeralda som har testet positivt for koronavirus, skal ikke ha vært på jobb med smitte. Mandag kveld skal restauranten stenges for smittevask. Foto: Knut-Erik Lahn
NYTER SOL OG MAT: De storkoste seg på den nye restauranten, fra venstre Calle Normann, Heidi Gjelstad, Lise Dean, Trond Eriksen, Dag Tharaldsen og Anne Solsvik. Foto: Kjersti Bache
BUFFET: Slik så buffeten ut på hotellet der lege Kaveh Rashidi bodde. Han er ikke imponert over smittevernet på slike steder. Foto: Kaveh Rashidi
STARTER OPP: – Dette skal bli veldig moro! fastslår Lucas Aas (24) (t.h.), som sammen med Petter Stavnem og Pizza Pizza Vestfold Telemark regner med å åpne i månedskiftet august, september. Foto: Inger Lene Omholt Steen
NYE EIERE: Rolf Stavnem og Anders Aasen er blant de nye eierne.
Lanslagskokk Gunnar Hvarnes var tett – men ikke for tett – på gjestene til en hver tid, og sørget for en opplevelse av de sjeldne. Foto: Ole Kristian Hansejordet
REAGERER: Ayad Obaid Mustafa er både daglig leder og kjøkkensjef ved Flykafeen. Han stiller seg uforstående til kritikken fra matanmelderne.
OVERRASKELSER: Muharrem Arslan (28) utvider åpningstiden på Vertshuset Sydvesten, beholder det beste og lover overraskelser neste år. Foto: Per Albrigtsen
OPPTUR ETTER KORONA: Iqbal Singh og kona Manpreet Kaur sammen med datteren Avijot på Spiseriet Indisk Tandoori, som opplevde en gjenåpning langt over forventning. Foto: Therese Eskelund
RIVES: Denne uken har det pågått rivningsarbeider i bygget som inntil i fjor var restauranten Reds lokaler. Foto: Sigfrid Kvasjord
ÅPNER: Lørdag åpner Pakkhuset i Indre havn for sommeren. Foto: Joachim Hellenes
OPTIMIST: Kjøkkensjef ved Sjøslag, Alexander Thulin, er klar for gjenåpning til helgen. Foto: Sigrid Ringnes
I GANG IGJEN: Restaurantsjef Kjetil Bruseth, Krzystof Czarniecki, Marius Skalleberg og Simone Marzano kunne endelig ta i mot gjester på Bedehuset på Kristi himmelfartsdag. Foto: Anton Stensby
NY MEDEIER: Shahsine Gjikolli er ny medeier i 1. Etage på Torget. FOTO: Vibeke Bjerkaas
LIV OG RØRE: Musikkanlegget hørtes godt, og flere hadde det festlig og satt tett i båtene langs Brygga rett før midnatt fredag kveld. Foto: TB-tipser
REAGERER: En kunde ved Burger King på Grelland reagerer på renholdet på stedet. Dette illustrasjonsbildet er tatt i en annen sammenheng. Foto: Per Gilding
UTE I MARKEDET: Eiendommen der Esmeralda holder til, er lagt ut for salg. De tre nåværende eierne er enige om å gå samlet ut. Foto: Q4 Næringsmegling
STORE PLANER: Buono Pizzeria varte bare et halvår. Det nye navnet på stedet blir Factory. Foto: Per Albrigtsen
ÅPENT: Minh Tuan Nguyen (41) holder åpent. Foto: Per Albrigtsen
STENGT: Domino's-avdelingen i Nansetgata. Foto: Anton Stensby
BEKYMRET: Daglig leder Thor Ingo Gabrielsen hos Strøm mat og bar er bekymret for fremtiden etter at de har mistet 90 prosent av inntektene, mens mange av utgiftene fortsetter som før. Foto: Per B. Johansen
MATKASSE: Markedssjef på Balkan Larvik, Kevin Huyuk, presenterer restaurantens nye konsept – en matkasse til hele familien. Foto: Anton Stensby
TAKKNEMLIG: Medeier Siv Inger Ringdal takker både takeaway-kunder og en velvillig huseier for at burgerkjøkkenet fremdeles kan holde åpent. Foto: Beist Burger og Bar
ALT I ETT: Johnny Wülfken, Luu Thi Hien, Juste Milkitaite og Amandas Kaspaeriunas skal sammen tilby flere konsepter i samme restaurant på Bryggekanten mat og vinhus. Foto: Per Albrigtsen
HAR BEGJÆRT OPPBUD: Groovy Diner stengte dørene for godt tirsdag denne uka. – Det er kjipt for oss som eiere, og ikke minst for de ansatte, som nå står uten jobb, sier daglig leder Ole H. Ueland. Foto: Asle Rowe/privat
NYTT KJØKKEN: Det er Ilir Kryeziu som driver restauranten Del Mare i Kilen. Sammen med seg har han kona, tre på kjøkkenet og to-tre andre til å servere og hjelpe til. FOTO: Vibeke Bjerkaas
STORE LØNNSKRAV: Ansatte og daglig leder ved restauranten Red har levert inn lønnskrav på 1,3 millioner kroner etter konkursen i 2019. Foto: Tonje Skjørtvedt