
NEGATIVE: Vinterhage defineres tilbygget som i søknaden. I de foreløpig uttalelsene fra kommune og fylkeskommune er det ingenting som tilsier at denne noen gang vil bli realisert. Foto: Skjermdump fra søknaden
Les også
NEGATIVE: Vinterhage defineres tilbygget som i søknaden. I de foreløpig uttalelsene fra kommune og fylkeskommune er det ingenting som tilsier at denne noen gang vil bli realisert. Foto: Skjermdump fra søknaden
ANMELDT: Heidi Cathrine Olsen og Johnny Wülfken har samarbeidet i mange år. Nå har Olsen anmeldt Wülfken for underslag. Foto: Arkiv
TAR OPP TEMAET: Kjetil Vold kommer til å ta opp i kommunestyret om det er mulig å ikke ta gebyr for en tjeneste restaurantbransjen ikke har brukt. Foto: Erik Werner Andersen, arkiv
MØTE: Høyres gruppeledeer Birgitte Gulla Løken og Stortingsrepresentant Lene Camilla Westgaard-Halle skal sammen med andre politikere lytte til serveringsbransjen. Foto: Lasse Nordheim
SATSET PÅ TURISME: Dette bildet er fra da Mazen Alabtah startet reisebyrået. Han fortalte at han var glad i Norge, og at han ville dele opplevelsen av det vakre landet med flere. Nå er reisebyrået konkurs. Foto: Inger-Lene O. Steen, arkiv
ALLEREDE I GANG: Brødrene Kim Long Truong (t.h.) og Binh Truong Quoc har overtatt driften av det som var Leans Sushi og Wok. Nå er de i gang under navnet Stavern sushi, selv om de ikke har rukket å bytte ut gamle menyer og skilter ennå. Foto: Thor Kenneth Løvenfalck
VIL ÅPNE IGJEN: Brygga uteservering har ikke vært åpen de to siste sesongene. Men nå er eierne i Fredriksvern eiendom klare for gjenåpning. Innfelt fra venstre står Lars Hatlo, Anders Juul-Vadem, Nils Hatlo og Ivar Arvid Molvær. Foto: Lasse Nordheim, Østlands-Posten
Christin Nenseth Steen og Lin Hu Zhang tjente desidert best og hadde desidert størst formue blant utelivsaktørene i 2019. Foto: Louise Samnøy/Sigrid Ringnes/Bjørn Tore Sandbrekkene
PRØVER: Tony Medeiros som driver Big Horn Steake House vil prøve å holde åpent og håper kundene kommer. Foto: Per Albrigtsen
TO SURMUNNER PÅ ET ÅR: Din Sushi på Nordbyen har hatt hele seks smilefjestilsyn i 2020. To av gangene har de fått surmunn, det er svært sjelden man ser i forbindelse med slike tilsyn. De seks smileyene har ØP selvsagt lagt på bildet for å illustrere. Foto: Arianit Selimani
AVLYSER: Tommy Sundal er daglig leder ved Bøkekroa. Foto: Anton Stensby, arkiv
SUKSESS: Da den nye restauranten åpnet i august i år, ble den umiddelbart en stor suksess. Foto: Kjersti Bache, arkiv
FULL POTT: Stasjonen imponerer Dill & Druen med både mat og service, og det betyr terningkast seks. Foto: Erik Wold Aunemo
KAN BLI TVANGSOPPLØST: Det var beskjeden daglig leder Iqbal Singh fikk fra tingretten. Foto: Thor Kenneth Løvenfalck
IKKE I LARVIK: Dette synet vil du ikke se i Larvik med det første, men Foodora avviser ikke at de vil komme til å etablere seg også i Larvik om ikke altfor lang tid. Foto: Privat
MENER DE FORTJENER HJELP: Dersom koronasituasjonen setter enda mer press på bedriften, håper driverne av The Grill Pit å få økonomisk støtte. Fra venstre Anwar Hilmarsen, Heidi Vikerhagen og Preben Gulliksen. Foto: Therese Eskelund
SATTE INN TILTAK: På Smak av Stavern bruker alle de ansatte munnbind. - For deres og gjestenes sikkerhet, sier Inger Kristine Grønvold, som sitter foran til venstre. Foran til høyre er Sandra Paola Marmol Palencia. Bak fra venstre Nora Skuggedal, Rayan Baban og Sylwia Michta. Foto: Therese Eskelund
AVSTAND: Spisesteder pålegges mye ansvar for hvordan kundene oppfører seg i disse tider. Det krever ekstra innsats og kostnader. Foto: Joachim Hellenes
MER PLASS: Caroline Titlestad valgte å skape noe nytt i kjelleren da behovet for mer plass mellom gjestene kom. Foto: Per Albrigtsen
KANSKJE NESTE ÅR: Brygga utseservering blir stående tom denne sommeren også. Eierne håper å kunne starte rivingen til høsten. Foto: Maria Bye Brattbakk
KORONASTENGT: Domino's i Nansetgata har vært stengt siden slutten av mars. Foto: Thor Kenneth Løvenfalck
FORNØYD: Brynjar Løkke fra Larvik er styreleder ved serveringsstedet i Sandefjord. Foto: Silje Løvstad Thjømøe, arkiv
ENDELIG: Fra onsdag kan Lin Ping Xia på China City igjen åpne for gjester ved restaurantbordene. Foto: Per Albrigtsen
STOLER PÅ UTELIVSAKTØRENE: – Per nå har vi ikke noen instanser som gjennomfører tilsyn med de enkelte virksomhetene, sier virksomhetsleder Kristine Borvik – her foran uteserveringen til Glassmesteren i solskinnet torsdag. Foto: Lasse Nordheim
AVSLAG: Et nytt konsept er i startgropa i bunnen av Oskars gate, men enn så lenge har ikke serveringsstedet grønt lys til å åpne dørene. Foto: Per Albrigtsen, arkiv
STENGTE DØRER: Driver av restauranten D4 i Sandefjord, Kjell Arne Osvoll, forteller at koronaviruset ble en god medhjelper for at selskapet gikk konkurs. Foto: Elisabeth Gjerde
FORTSATT STENGT: – Vi sitter nå og prøver å planlegge en oppstart, sier Domino's-sjef Rolf Stavnem. Foto: Anton Stensby, arkiv
DET FØRSTE MÅLTID: Millian Kristensen, Elise Lauchenauer og Isabella Kristensen sjekket ut den nye restauranten Foyn på åpningsdagen. Foto: Vegar K. Vatn
KLARE: Alexander Lorentzen, Marianne Aas og Jon Terje Johnsen gleder seg til å ønske både gjester og ansatte tilbake når de ny-åpner restauranten denne uka. Foto: Tom Erik Rønningen
NY SJEF: Andrea Larsen (24) er Bryggecafeens nye sjef. Hun gleder seg til å komme ordentlig i gang, og håper på lange køer, kunder med én meters mellomrom, i sommer. FOTO: Vibeke Bjerkaas
SALG: Jan Petter Andersen legger Sawatdee ut for salg for 6,2 millioner kroner. Alternativt ønsker han en partner. Foto: Privat
ÅPNER: Tony Medeiros åpner dørene igjen på Big Horn Steakhouse allerede denne fredagen. Flere utesteder ser på muligheter for å åpne snart. Foto: Per Albrigtsen
TAKEAWAY: Daglig leder Lin Ping Xia (52) på China City tilbyr takeway, og Robin Karlsen (23) har ventet med lengsel på dette. Foto: Per Albrigtsen
NYDELIG: Janette Habbestad og Cathrine Hansen Just koste seg skikkelig med en lunsj ute i solen da Sanden endelig åpnet igjen. Foto: Per Albrigtsen
NØYE PÅ RUTINENE: Daglig leder Darin Fakir på McDonald's på Nordbyen kan takke drive thru-løsningen for at restauranten ikke er helt stengt. Foto: Therese Eskelund
Esmeralda har brutt arbeidsmiljøloven, ifølge Arbeidstilsynet. Foto: Benedicte Hamnes
BLE FOR TØFT: Pizzakjeden Domino's har bestemt seg for å trekke seg ut av Norge. Den har restaurant i Tønsberg og en rekke andre byer. Foto: Øyvind Winding-Stavseth
GJØR DET BRA: Paparazzi imponerer med julematen, selv om det ikke akkurat er julestemning i regntunge Tønsberg denne torsdags formiddagen. Foto: Erik Wold Aunemo
FULLT HUS: Da Tønsbergs Blads anmeldere besøker Flykafeen er det skikkelig lørdagstrøkk. Foto: Dill
POPULÆR: Innehaver Luom Thi Nguyen og de andre ansatte på My Café har hatt hektiske dager etter TBs restaurantanmeldelse. Foto: Truls Lian
Engø Gård gjør noe med deg. Du senker skuldrene, livet går sakte i noen timer. Foto: Per Gilding
IKKE BILLIGERE: Kverneriet-gründer David Dörrich har ingen planer om å senke prisene for dem som tar burgerne med seg hjem eller til jobben. Foto: Anne Charlotte Schjøll
SMILENE FRAM: Så godt som samtlige restauranter og spisesteder i Vestfold har jobbet seg opp til å få smilefjes fra Mattilsynet, viser den siste oversikten. Foto: Asbjørn Olav Lien
REAGERER: Emelie Knite (27) liker dårlig at hun først ble ønsket velkommen inn - for så å bli kastet ut fra Paparazzi. Foto: Tom Erik Rønningen
FAVORITT: Mulighetene for å skaffe seg et godt måltid er så absolutt til stede i Vestfold. Denne generøse sandwichen er fra Bakgården i Sandefjord. Foto: Vibeke Bjerkaas
BURGERE: Ved den sørvestlige rundkjøringa på Revetal, på andre siden av veien for bensinstasjonen og kommunehuset, blir det snart åpnet ny Burger King restaurant. Foto: Per Gilding
Smilefjesordningen. Her fra Bare Barista i Øvre Langgate, Tønsberg Foto: Asbjørn Olav Lien
KLARE: Pål Solheim og Mette Holm gleder seg til å åpne restaurant Grandgården. Foto: Jon Knutsen