Så ga Knut fra seg den legendariske ulveskinnspelsen

Det var en rørt Knut V. Rimstad som fikk sin velfortjente hyllest da han ga ulveskinnspelsen videre til Kenneth Svendsen.

Det var en rørt Knut V. Rimstad som fikk sin velfortjente hyllest da han ga ulveskinnspelsen videre til Kenneth Svendsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Knut V. Rimstad er en levende kjempe i hestemiljøet i Larvik. 87-åringen solgte Damgården for 7 år siden, men har alltid ledet det tradisjonsrike juleshowet iført sin legendariske ulveskinnspels. Men nå har han levert den fra seg.

DEL

For da Damgården inviterte til årets show sist helg fant Knut det på tide å tre ut av manesjen. Knut drev rideskolen fra 1963 til 2010, og i alle disse årene har han ledet juleshowet iført sin ulveskinnspels.

Nå mente han imidlertid at tiden var inne til å levere stafettpinnen videre til den nye driveren av Damgården, Kenneth Svendsen, og da var Knuts ønske å gjøre dette ved å overrekke ulveskinnspelsen videre til Kenneth under åpningen av showet. Resten av kvelden var det en stolt og rørt Kenneth Svendsen som ledet juleshowet i den fine pelsen. Knut V Rimstad ble også utnevnt til æresgjest og fulgte resten av showet fra hedersplass.

Det var mange som hadde tatt turen til ridesenteret i Vestmarka siste helg. Juleshowet er en årlig tradisjon der rideskoleelevene viser fram det de har lært, med forskjellige underholdningsnummer som de har trent på i flere uker i forkant av showet.

I år fikk tilskuerne se innslag som Nasjonal Ridning,  Dressuroppvisning, Merethes Damer, Stolleken, Ungarsk post, Høydehopping, Dressurkvadrilje, Voltige, Gymkana, Nisseridning, Duellhopping, Juniortime, Den syngende rideinstruktør og besøk av selveste julenissen som kom kjørende med hest og vogn. I vognen hadde han med seg juniornissene som delte ut juleposer til alle barna

Artikkeltags