Gå til sidens hovedinnhold

Rødgrønt har blomstret av

Artikkelen er over 2 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Sitter på morgenkvisten og skummer dagens ØP. Greit at avisa er del av et politisk Amedia (som jo skulle speile lokal politikk og kultur osv.). Men burde det ikke være redaksjonelt ugreit å fremstå som et ensidig talerør for venstresiden? Ta en kikk på dagens kommentar- og debattsider, papir og nett, 5.ds. Her flommer Ap, SV, FO (LO) – og til overmål Rødt. Rødt!? Har virkelig dette sjelløse partiets program løsningen på fremtiden problem i form av et klasseløst samfunn?

For det er vel kommunens fremtid som er i spill på politikkens teater? 100–200 år, var det ikke?

Kommunen har, om vi skal tro ØP, slitt i motvind på en rekke områder i mange år nå. I Amedias politiske kontekst måtte man selvsagt forvente økt dreining mot venstre. Men dagens lokalavis ligger med rekka under vann. Rødgrønt i Larvik har jo ikke vist evne og vilje og resultater til endringer. Det demonstrere jo ikke minst blomstringen Bedre Larvik.

Folk fortjener et samfunn styrt av politikere man velger. Tiden er åpenbart inne for et skifte. ØP burde derfor være sitt lokalsamfunn mer rettferdig og politisk og ideologisk bevisst enn hva redaksjonen presterer i dagens debatt. Det ville gagnet alle parter på en bedre måte.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.