Roger Iversen er ferdig i Fram: – En tung beslutning

FERDIG: Roger Iversen (t.v.) avslutter som hovedtrener i Fram. Andreas Drugge (t.h,) tar over midlertidig.

FERDIG: Roger Iversen (t.v.) avslutter som hovedtrener i Fram. Andreas Drugge (t.h,) tar over midlertidig. Foto:

På grunn av dårligere resultater over tid har hovedtrener Roger Iversen og Fram valgt å avslutte samarbeidet. Det kommer fram i en pressemelding fra klubben.

DEL

Så sent som tirsdag hevdet klubben at de hadde tillit til treneren. Men onsdag kveld besluttet klubben altså å avslutte samarbeidet med Roger Iversen.

Tabellsituasjonen, prestasjon under ambisjonsnivå og dårlige resultater over tid skal være årsaken til valget. Før sesongen hadde klubben ambisjoner om en topp fire-plassering i serien, men i løpet av de ti første kampene har laget kun tatt to poeng og ligger åtte poeng unna trygg plassering.

I pressemeldingen skriver klubben at tabellsituasjonen er alvorlig, og at man derfor har blitt enige om å gjennomføre denne endringen.

– Dette er tung beslutning for Fram, da vi verdsetter høyt jobben Roger Iversen har gjort i Fram, og Roger som person, sier styreleder Peder E. Farmen i fotballgruppa.

– Roger har jobbet dedikert for Fram, samarbeidet godt med alle og brakt med seg flott engasjement. Han har også bidratt til noen av de største øyeblikkene i larviksfotballen i nyere tid. Dessverre ble det til slutt slik at styret må ta beslutning ut ifra hva vi tror vil ha effekt nå, og det er få kamper å snu det på, sier Peder E. Farmen.

Torsdagens trening går dermed uten Iversen. Assistent trener Andreas Drugge tar over hovedansvaret inntil en ny hovedtrener er på plass. Ifølge Farmen håper klubben å få på plass en permanent løsning så raskt som mulig.

– Fram har ambisjoner både å utvikle seg som klubb/organisasjon og med hensyn på resultatmål for A-laget. Til slutt er Fram og klubben viktigst, vi må tenke totalitet. På kort sikt ønsker vi å gå for den løsningen vi tror gir størst sannsynlighet nå, for at Fram tar steg på banen. Det er kort tid igjen av sesongen. Fokuset går på å fremskaffe gode prestasjoner på banen i høst, sier nestleder i styret, Ronny Michelsen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken