Gå til sidens hovedinnhold

Gir bort alle billettinntektene etter årets russerevy

Artikkelen er over 3 år gammel

Etter tre år uten russerevy ble årets forestilling «Safaruss» en rødkledd opptur. Sparsomme russ har samlet inn 25.000 kroner til gode formål. Og litt til neste års kull.

– Alt som vi hadde muligheten til å gjøre selv i revyen ble gjort av oss, forteller en av revysjefene Anne Marthe Melberg.

– Dermed sparte vi penger på manus, regi og koreografi. Vi hadde et par store utgifter, men vi var ekstremt sparsommelige, og brukte så lite penger som mulig. De utgiftene vi hadde ble for det meste dekket av budsjettet vi hadde satt opp, og med hjelp av sponsorpenger.

Les også

Jenni (18) er ikke helt som alle andre russ - nå er hun klar som russepresident: – Jeg tenkte; shit! Okey, nå er jeg valgt

 

Utfordrende å starte opp på ny

Det ga et pent overskudd for årets revy.

– Alle billettinntektene vi fikk, ble til overskudd, sier Melberg.

– Vi valgte å gi 12 500 kr til SOS- barnebyer, og 12 500 kr til Regnskogfondet.  Alle i Russerevyen var enige om bruket av pengene. Vi har det bedre enn de fleste her, og vil sette fokus på noe vi mener er viktig.

I tillegg har russen lagt igjen en liten startkapital til neste års russ. 10.000 kroner er satt av.

– Vi merket selv hvor utfordrende økonomisk det var å starte opp en ny organisasjon og revy. Derfor var det fint å gi dem også en hjelpende hånd. 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.