Samarbeider om mannekengoppvisning

SAMARBEIDER: Sanitetsforeningens Kristin Sundling samarbeider med blant annet Ole Petter Borvik og Linda Bratsberg som driver butikker i Stavern og er med på mannekengoppvisningen på onsdag.

SAMARBEIDER: Sanitetsforeningens Kristin Sundling samarbeider med blant annet Ole Petter Borvik og Linda Bratsberg som driver butikker i Stavern og er med på mannekengoppvisningen på onsdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi skaper aktivitet i Stavern, og inviterer til en hyggelig novemberkveld med mannekengoppvisning på Wassilioff. Dette er i samarbeid med de fleste butikkene i byen med sko, klær og sportsutstyr, sier leder i Sanitetsforeningen Kristin Sundling.

DEL

Onsdag 13. november er kvelden for arrangementet i regi av den lokale sanitetsforeningen. Det er mange spennende forretninger i Stavern, og alle er invitert med.

– Vi satser på en hyggelig førjulskveld med god stemning, spennende visninger av det forretningene har å by på, og i tillegg serveres det deilig varm suppe med nystekt baguett, forteller Kristin Sundling.

Det er i ferd med å bli en tradisjon at sanitetskvinnene inviterer til mannekengoppvisning i Stavern, der butikkene får vise seg fram med lokale modeller.

– Vi er i starten av julebordsesongen, så timingen skulle være bra. Sprudlende Line Beate Ellingsen er konferansier for selve mannekengoppvisningen, så det er bare å glede seg. Det blir også åresalg med utlodning av flotte gevinster fra butikkene på mannekengoppvisningen, samt andre lokal butikker som bidrar til denne kvelden.

Kristin Sundling forteller at det har vært et generasjonsskifte i sanitetsforeningen i Stavern, som nå har en god blanding av medlemmer i alle aldre og en stadig voksende medlemsmasse. Vi får mange søknader om støtte til gode tiltak og ønsker å være en lokal bidragsyter. Det skal startes opp Sisterhood-gruppe som er en viktig møteplass for unge jenter, og det gleder vi oss til.

Vil beholde sanitetshuset

Sanitetsforeningen har sitt eget hus i Stavern, og det er foreningen opptatt av å kunne beholde. Mye av inntektene fra våre arrangementer går til vedlikehold og utvikling av dette viktige samlingspunktet, samt til gode lokale formål. Vi synes det er viktig å ha en type «grendehus» i den lille byen vår.

Dette blir en fin påminnelse om butikkene vi har her, ta med en venninne eller to, naboen eller en god kollega og kom. Billetter fås kjøpt i døra på Wassilioff på kvelden – her er det plass til mange, forsikrer arrangørene.Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.