– Det er aldri helt godt å hvor mange som gjemmer seg bak de ulike lagnavnene, men vi regnet med et sted mellom 1.000 og 2.000 quiz-deltakere kvelden før 1. mai, forteller Olav Rønneberg.

Klokka 20 onsdag kveld blir det kvelden for himmelspretten-quiz med nye spørsmål, og ikke minst en ny hemmelig gjest som plutselig dukker opp med en egen kategori og fem spørsmål på Skype.

– Vi vil ikke avsløre det før i sendingen, men det blir spennende spørsmål, og kveldens kjendis har blitt tatt godt imot ved de foregående quizene. Så er det morsomt for oss at næringslivet har våknet opp av korona-dvalen, slik at vi har fått inn flere fine premier som vi trekker ut blant dem som deltar. På den måten slipper vi å invitere til googling av svarene. Vi håper jo at flest mulig holder seg for god til det og er ærlige, smiler Rønneberg.

Selv om den digitale quiz-revolusjonen i Larvik har vært veldig morsom, er det nå klart at dette blir siste utgave i denne omgang, og at de 18. juni er i gang med den tradisjonelle sommerquizen på Skotta.

– Vi gleder oss til det, nå når det åpnes for slike arrangementer igjen.

Kveldens quiz starter altså klokka 20.00, og du kan følge den direkte her på op.no, eller via arrangementets facebookside, der det kommer en lenke ca. en halv time tidligere.

Sendingen finner du øverst i denne saken.

Klemmer til med ny digital quiz: – Forrige sending ga et skikkelig kick