Gå til sidens hovedinnhold

Se direkte: Gatelagene til Fram og Notodden møtes til kamp

Det er fotballfest i Framparken lørdag. Først blir det idrettsglede og samhold når gatelagene møtes, før A-lagene skal kjempe om viktige poeng.

Østlands-Posten, Telen og Telemarksavisa har gått sammen for å vise gatelagenes oppgjør i Framparken lørdag ettermiddag.

Allerede fra klokka 13.30 kan du varme opp med en studiosending før kampen mellom gatelagene. Her blir det intervjuer om det imponerende arbeidet som gjøres i begge klubber, både fra spillere og gjester.

Kampstart er 14.00, og aller helst håper vi du har tid til å ta turen til Framparken for å få med deg idrettsgleden og samholdet på nært holdt, men dersom du ikke har anledning, kan du altså se kampen på op.no. Vår faste kommentator på Fram, Bjørn Nilsson, kommenterer også kampen mellom gatelagene.

To timer senere møtes A-lagene til de to klubbene, i en svært viktig kamp om tre poeng. Den kampen får du selvsagt se direkte her hos oss.

Begge lagene har 21 poeng så langt, men Notodden og Henrik Gustavsen har en kamp mindre spilt. Kampen er viktig for Fram, som har vært gode på hjemmebane denne sesongen. Bak på tabellen ligger det nemlig flere lag innen for fem poeng, og flere av dem har både en og to kamper mindre spilt.

PS! Larvik HK spiller også hjemmekamp i helga

Se hele sendinga for gatelagenes kamp ved å klikke deg inn i videovinduet øverst i denne saken.

Kampen i 2. divisjon finner du i direktesport.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.