Gå til sidens hovedinnhold

Se til Israel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

For noen dager siden hørte vi at 4 % av Norges befolkning var vaksinert mot covid-19, I Israel var tallet 44 %. Jeg mener ikke med dette å snakke ned Norge! Våre politikere og helsepersonell har håndtert pandemien forbilledlig.

Men hva er det med Israel? Tirsdag 23/2 hørte vi på nytt i Dagsrevyen at nå var så mange vaksinert der nede at de nesten åpnet opp samfunnet helt igjen. Men i samme sekvens, ble det tilføyd at vaksine til Gaza hadde blitt blokkert av Israel over lengre tid. I det øyeblikk dette ble sagt, så er jeg overbevist at det i mange stuer rundt i Norge lød: «Nei, dette kan ikke stemme, dette må være falske, fordreide nyheter».

Vi som kjenner dette folket og er glad i dette landet, vet at ingen land er gjenstand for så mange fordreininger og forfalskninger i nyhetsbildet, som nettopp Israel. Og ganske riktig, slik også denne gang. Er du interessert i sannheten angående dette, så klikk deg inn på Med Israel For Fred (MIFF) sin hjemmeside, og les. Dette var løgnpropaganda. Enda en gang.

En stor takk til MIFF sentralt, som avkler slike nyheter, gang etter gang. Alle som er sannhetssøkende angående jødenes situasjon i verden, burde støtte og være medlem av MIFF!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.