Gå til sidens hovedinnhold

Se V75-løpene direkte på op.no

Artikkelen er over 1 år gammel

Fra lørdag kan du se travløp direkte på op.no.

Amedia har overtatt medierettighetene til Rikstoto-løpene. Fra lørdag 17. august kan Østlands-Postens abonnenter se V75-løp flere dager i uken på op.no.

Lørdag er det V75 i Bergen. Sendingen starter klokken 12.00. Du finner alle travsendingene ved å gå inn på Direktesport på op.no og velge "Trav" i menyen.

– Travsport har vært dekket av våre lokalaviser i alle år. Nå blir vi en totalleverandør hvor vi viser onsdags- og lørdagsløpene live, samtidig som vi har noen av Norges fremste traveksperter i Nettavisen. Amedia er Norges største kommisjonær for Rikstoto, så det er hyggelig at vi nå kan tilby en totalpakke til våre abonnenter, sier Helge Birkelund, direktør Sportsutvikling i Amedia.

Han framhever at travsport er godt lokalt innhold, og at det finnes kjente travbaner i dekningsområdet til mange av konsernets mediehus.

Også studiosending

Det er Norsk Rikstoto som skal produsere sendingene til Amedias aviser. I tillegg til de direktesendte løpene, vil våre lesere også få tilgang til en to timers studiosending på løpsdager samt et kort sammendrag fra hvert løp.

Avtalen med Norsk Rikstoto varer ut mai 2022.

Kommentarer til denne saken