Selvfølgelig øker prisen på pølsa etter 7 år!

BILLIGE PØLSER: Jeg skal være forsiktig med å uttale meg om alt som omhandler Circle K sine avgjørelser, men som ansatt så kjenner jeg på en stor frustrasjon i forhold til klagene, skriver Helene Stalsberg i denne kommentaren.

BILLIGE PØLSER: Jeg skal være forsiktig med å uttale meg om alt som omhandler Circle K sine avgjørelser, men som ansatt så kjenner jeg på en stor frustrasjon i forhold til klagene, skriver Helene Stalsberg i denne kommentaren.

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Som stasjonsmedarbeider i Circle K i snart 3 år har jeg lagd utallige mange wiener for en tier. Det er et tilbud folket har elsket og som vi ansatte bruker en del tid på, siden det går så mange. Bedriften har begynt å satse mer på sunne måltider langs veien, de ønsker å fremme gode matprodukter som metter. Wienerpølsa har det ikke vært mye mat i, den veier ikke mye og metter ikke noe særlig. Jeg skal være forsiktig med å uttale meg om alt som omhandler Circle K sine avgjørelser, men som ansatt så kjenner jeg på en stor frustrasjon i forhold til klagene.

Når vi ansatte på min stasjon fikk vite det, forsto vi at folk kom til å klage med engang prisen ble endret. Og klagene har kommet på løpende bånd, aviser skriver om det som om det er verdens viktigste sak. Noe det absolutt ikke er. Wienerpølsa har blitt større og bedre, den smaker mer, og koster derfor naturligvis mer. Likevel så har Circle K kommet med et tilbud slik at dere kundene kan få et rimelig tilbud på pølsa, fordi de ser kundenes ønsker.

Lokalavisen min Østlands-Posten postet i går en artikkel, som handlet om en fra en Circle k Drammen området. Han sier at han føler seg lurt i forhold til det gamle tilbudet som heter «alltid wiener for en tier», men ingen har blitt lurt.

En skal være forsiktig med å bruke alltid, der er jeg enig i kritikken, likevel burde folk forstå at et tilbud ikke kan vare evig. Det sto også i artikkelen at de mente at tilbudet har vært livsviktig, ja det har fått bedriften opp og fram og det er slik mennesker kjenner oss, men det ligger ikke mye fortjeneste i akkurat den pølsa. Det eneste vi tjener på når kunder har kjøpt wienerpølse er, hvis de har drikke ved siden av, eller topping på den. I selve pølsa er det ingen fortjeneste, så økonomisk er det ikke et livsviktig tilbud.

Bedrifter har jevnlige endringer i pris og sortiment, for å bedre tilbud og tilpasse kundene. Som er akkurat det Circle Ks talsmann Knut Hansen sa, «de fleste kjøper flere enn en pølse», han sier også at prisen ikke har økt i takt med konsumprisindeksen de siste 7 årene.

Så snubler jeg over artikkelen til TV2: «Oppfordrer til spis-pølse-sakte-aksjon etter Circle Ks wienersjokk». Jeg har full forståelse at det kommer som et sjokk, men å skulle i gang sette aksjoner mot dette blir for dumt.

Igjen dette er ikke verdens viktigste sak. Vi nordmenn er privilegerte, men gjerrige. Hvis du absolutt vil ha den wienerpølsa, så kan du ta deg råd til å betale 10 kroner mer, eller benytte deg av 2 for 30 tilbudet. Jeg leste også gjennom kommentarfeltet på linken til artikkelen på tv2 sin facebookside. Her er befolkningen delt, folk forstår ikke hvorfor mange henger seg opp i en liten bagatell som en prisøkning. Mens andre ser på dette som et løftebrudd og vil aldri handle på Circle K igjen.

Og det er greit, vil du ikke handle hos oss så er du velkommen hos andre bedrifter, da hvor du får EN wienerpølse til 30 (som du sikkert har klaget på til den som står bak kassa på Shell, som heller ikke bestemmer priser). Selvfølgelig er du velkommen tilbake hos oss også, vi har mange andre gode tilbud som sikkert passer deg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken