Den første konserten de inviterte til har gitt duoen navnet «Siste servering». Med Kristian Kaupangs musikk og gitarspill kombinert med Kjetil Espeseths dikt.

– Denne gangen har Kjetil med seg en sprellende fersk diktbok, nemlig «Furua». Den kommer nemlig rykende fersk fra trykkeriet mandagen etter.

Boka gis ut på Lyrikkforlaget og er en samling dikt der man møter folk som savner, elsker, hater og venter. Du finner også dikt som er en hyllest til naturen og de små tinga i hverdagen. Dette er Kjetils andre utgivelse på under ett år.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen stjerna? Nå kommer hun tilbake til Larvik – for å holde konsert!

Nå med to bøker

– Sist jeg sto på scenen på Seilerhytta opplevde jeg bokutgivelse som en uoppnåelig drøm, nå under ett år senere, er bok nummer to rett rundt hjørnet. Den første ga jeg ut selv, og responsen jeg fikk var nok til å gi meg trua på at jeg hadde noe å komme med. Og Lyrikkforlaget ville gjerne gi meg ut, sier han fornøyd.

«Siste servering» er en forestilling som kombinerer Kristians låter og Kjetils dikt, i tillegg har de to jobba fram en spesiell poesiutviklingsmetode som publikum møter under forestillingene.

Kjente sanger

På Seilerhytta lørdag 28. august vil Kristian framføre låter han nylig har spilt inn til sin tredje langspiller (LP) – med planlagt utgivelse tidlig i 2022.

– Så blir det selvfølgelig sanger publikum kjenner godt fra før, jeg gleder meg veldig til å spille på Seilerhytta igjen», sier Kristian.

Begge karene i «Siste servering» bor og har Viksfjord og området rundt Seilerhytta som bakteppe i mange av tekstene sine.