Sjekk hvem som dukket opp på Fram-trening

Intet supercomeback: Erik Mykland dro på seg Fram-tøy mandag, men kun for å trene seg opp.Foto: Torgrim Skogheim

Intet supercomeback: Erik Mykland dro på seg Fram-tøy mandag, men kun for å trene seg opp.Foto: Torgrim Skogheim

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Erik "Myggen" Mykland overrasket nok mange da han ikledde seg Fram-tøy og trente med laget på mandag.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Den tidligere driblefanten fra Risør avmystifiserer nokså raskt sitt besøk i Fram-leiren i Larvik.

– Jeg kjenner trener Petter (Belsvik) godt fra før og så er jeg så lei av å være i dårlig form, så jeg ringt å spurte om ikke jeg kunne trene litt med dem, forteller Mykland til ØP.

Vil få opp formen

Han blir med på et par økter i uka med 2-divisjonslaget fram til jul, og har altså ingen annen agenda enn å få opp formnivået sitt.

– Det er ikke mer hokus pokus enn det. Jeg hater sånne treninger hvor du må ha musikk i øret for å like det, sier Myggen.
Fotballmessig har han ikke spilt eller trent spesielt siden 2008 ifølge Mykland selv. En liten baktanke til treningsarbeidet ligger det dog.

– Jeg skal være med på en innendørsturnering i jula, så det blir litt forberedelser til det, sier Mykland som gikk utpå Fram-matta med mål om å klare å spille ballen fra A til B.

– Hodet vil gjerne mer enn kroppen henger med på, så jeg regner med å bli rundet ganske lett, sier midtbaneeleganten fra Norges glansdager på 90-tallet.

Veilede de unge

Fram-trener Petter Belsvik er derimot sikker på at kompisen kan bidra på feltet i form av å dele erfaringen og kunnskapen sin med de unge spillerne som er med for å teste nivået i Fram.

– Erik er glad i fotball og kan veilede mange av våre unge ute på banen på en annen måte enn vi fra sidelinjen kan, mener Belsvik.