Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk ut ØP-appens nye oppdatering! Følg nyhetene DU er interessert i

Artikkelen er over 1 år gammel

Med den nye versjonen av Østlands-Postens app kan du nå selv velge hva du skal bli varslet om.

Er du fra Stavern? Eller bor du i Lågendalen? Eller kanskje er du spesielt interessert i Fram fotball eller Larvik HK? Med den nye versjonen av appen vår, har du nå mulighet til å få pushvarsel om temaene du selv er mest nysgjerrig på!

Nå kan du i større grad enn tidligere styre hvilke bildeserier, artikler og reportasjer du får opp - sortert etter kategori eller geografi.

– Med den nye utgaven av appen får du mulighet til å vite om ting som skjer, bare sekunder etter at vi har publisert saken, bildeserien eller videoen, sier nyhetsredaktør Henning Rugsveen i Østlands-Posten, og legger til:

– Vi vet at leserne våre ikke alltid får med seg alt det vi skriver om i løpet av et døgn, derfor har vi nå gjort det enklere å få med seg alt innenfor de temaene som er aller viktigst for deg - enten det er det som skjer i trafikken, nyheter fra byens uteliv eller lokale nyheter fra ditt nabolag.

Enkelt å ordne

Dersom du ikke har appen allerede, kan du laste den ned her for iPhone, og her for Android.

Vi har valgt ut 21 ulike varslingstagger (se faktaboks). Slik går du fram for å få nyhetsvarsler i den oppdaterte ØP-appen:

1. Åpne appen. Trykk deg inn på «For deg» (på linja nederst i mobilvinduet).

2. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre, eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.

3. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.

4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella - da følger du denne kategorien i «stillemodus».

Etter at du har valgt de «Nyhetskildene» du er interessert i, vil disse dukke opp som hurtigtaster formet som en sirkel øverst i appen. Her kan du klikke deg inn på den aktuelle kategorien for å komme direkte til en underside med bare saker fra denne kategorien.

OBS! For at dette skal funke, må du velge «Tillat varslinger» for appen op.no på innstillinger på mobilen din. Det kan også hende at du må slette, og legge til appen på nytt, hvis du har den fra før.


Mange alternativer

Østlands Posten har valgt ut 21 tagger som du kan følge. Blant dem er det garantert noen som interesserer deg:

Du kan velge alle, eller bare noen. Det er helt opp til deg. Er du ikke interessert i nyheter fra et sted eller innenfor et felt, kan du helt enkelt velge disse bort i din egen, skreddersydde nyhetsfeed - rett på mobilen.

Kommentarer til denne saken