Skitur på Vindfjell

HOLD AVSTAND: Oppfordringen er: Vi varsomhet. Hold «meteren» som myndighetene har terpet på i snart ett år, skriver innsenderen.

HOLD AVSTAND: Oppfordringen er: Vi varsomhet. Hold «meteren» som myndighetene har terpet på i snart ett år, skriver innsenderen. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Sist helg var vi på skitur på Vindfjell. Parkeringsplassen på Viddaseter ble fylt opp i løpet av dagen. Mange har behov for å komme ut. At mange finner skiene fram og kommer seg ut er flott og bare positivt. Bra!

Men så var det dette med «meteren».

«Meteren» gjelder i marka også. Smitte forekommer utendørs selv om sjansene for å bli smittet er mindre. Det er ikke greit når skiløpere passerer andre skulder mot skulder. Selv snudde vi etter å ha gått i kø et par kilometer og fant oss en roligere løype. Selv der ble vi passert av andre skulder mot skulder selv om det var helt unødvendig. Det var mer enn nok plass til å holde «meteren».

Kommende helg er det meldt fint vær igjen. Mange vil garantert oppleve det samme igjen, at folk går tre og fire i bredden der hvor det kun er kjørt opp to spor, at forbipasserende går forbi tett innpå. Det er ikke greit! Mange opplever nok dette utrygt. Går vi på byen eller på handlesenter tar vi nå for gitt at alle holder «meteren».

Oppfordringen er: Vi varsomhet. Hold «meteren» som myndighetene har terpet på i snart ett år!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken