Slik svarer elevene på kommunens forslag til å legge ned skolen

Bak fra venstre: Anders Hellenes Bårnes, Mateusz Kalicki, Elias Øyen Forsberg, Kaja Brathagen og Iver Grimholt
Midten fra venstre: Robin Alexander Falch- Jakobsen, Mari Marie Skåtan, Oliver Tørseth og Thomas Utklev
Forran fra venstre: Tobias Utklev, Eva Helene Hellenes, Tiril Utklev Landa, Kathleen Aurora Utklev og Miriam Victoria Nystrand

Bak fra venstre: Anders Hellenes Bårnes, Mateusz Kalicki, Elias Øyen Forsberg, Kaja Brathagen og Iver Grimholt Midten fra venstre: Robin Alexander Falch- Jakobsen, Mari Marie Skåtan, Oliver Tørseth og Thomas Utklev Forran fra venstre: Tobias Utklev, Eva Helene Hellenes, Tiril Utklev Landa, Kathleen Aurora Utklev og Miriam Victoria Nystrand

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi elever på Hvarnes skole, synes det er trist at skolen vår nok en gang er nedleggingstruet. I dag er Hvarnes en levendes bygd, men vi vet ikke hva som skjer om skolen blir lagt ned. Skolen er bygdas sentrum og vi er redde for at det blir stor fraflytting hvis skolen blir lagt ned.

Skoleåret 2019/2020 begynte det 8 elever i 1. klasse, og skoleåret (2020/2021) startet det 9 elever i 1. klasse. I år er vi 44 elever på skolen, mot 36 året før. Vi mener dette viser at bygda er i god utvikling.

Vi er en skole med få elever noe som gjør det trygt og godt for oss. Det er kort vei til skolen, alle kjenner alle og skolens størrelse gjør sånn at vi får vært med på flere lærerike prosjekter og turer.

Skolen er en viktig del av bygda vår, uten skolen blir ikke bygda den samme.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken