Neste år blir det tre dager og 18-årsgrense

GJØR ENDRINGER: Tre dager og 18-årsgrense er to av grepene Slottsfjell gjør foran neste års festival. Datoene blir 19.-21. juli.

GJØR ENDRINGER: Tre dager og 18-årsgrense er to av grepene Slottsfjell gjør foran neste års festival. Datoene blir 19.-21. juli. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Slottsfjell gjør flere endringer på neste års festival.

DEL

(Tønsbergs Blad) Torsdag kveld sendte Slottsfjellfestivalen ut de første signalene om neste års festival. Du kan holde av datoene 19.–21. juli, og da vil du med en gang legge merke til at det er tre dager, og ikke fire slik det har vært de siste årene.

For neste års festival har vi bestemt oss for å gå tilbake til tre festivaldager og heller legge maks trøkk på torsdag, fredag og lørdag. Mange festivaldeltakere har meldt tilbake til oss at tre dager fest er akkurat passe og det lytter vi til, skriver Christoffer Rød.

LES OGSÅ: Dette skulle festivalen gjerne sluppet

Nå må du være 18 år

Årets festival var preget av mange unge mennesker og ble travel for blant annet politiet som aldri har måttet sende hjem like mange berusede mindreårige.

Etter festivalen hadde arrangørene og politiet en grundig evaluering.

Til neste års festival har Slottsfjell bestemt seg for innføre 18-årsgrense på festivalområdet, slik de for to år siden gjorde på campområdet.

– Diskusjonen om aldersgrensen på fjellet har gått høyt og er noe mange Slottsfjell-deltakerne mener noe om. Nå har vi bestemt oss for å innføre 18-års aldersgrense også på festivalområdet. Vi vil fortsatt sette av et antall plasser til gjester under 18 i følge med verge. Man kan altså ikke komme inn alene før fylte 18 år, men med følge av verge, er festivalen i boks, skriver Rød.

Barn under 12 år kommer fortsatt gratis inn i følge med foreldre som signerer på et vergeskjema.

Samtidig som aldersgrensen heves til 18 år, vil det også dukke opp igjen barområder med alle rettigheter for dem som er over 20 år.

LES OGSÅ: – Her har alt stashet vårt gått opp i røyk. Femten års festivalhistorie er borte vekk (+)

Nye lokaler endre bedre Kastellnatt

I sommer mistet Slottsfjell masse utstyr i lagerbrannen på Kaldnes. Her brenner lageret til Slottsfjellfestivalen opp. Det var også her de arrangerte Kastellnatt under festivalen.

Christoffer Rød og Co. jobber nå for å finne nye lokaler til dette arrangementet, som de håper kan bestå som en del av festivalen.

– Vi er i dialog med aktuelle aktører for nye, lokaler til neste års arrangement, og med en rekke spennende artister.

LES OGSÅ: 18-årsgrense på musikkfestival? «Nei takk!» og «Vi vurderer det», svarer de i Vestfold

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags