Solistbytte på Sanden lørdag fikset Magne lett inne på operaen

SAMMEN: Tryllefløyten spilles  for tiden på Den Norske Opera og Ballett. Både Henrik Engelsviken, første prest, Marius Roth Christensen, Tamino, og Magne Frememrlid, Sarastro, er med på denne produksjonen. To av de kommer til Bølgen lørdag.

SAMMEN: Tryllefløyten spilles for tiden på Den Norske Opera og Ballett. Både Henrik Engelsviken, første prest, Marius Roth Christensen, Tamino, og Magne Frememrlid, Sarastro, er med på denne produksjonen. To av de kommer til Bølgen lørdag.

Artikkelen er over 1 år gammel

Marius Roth Christensen har dessverre måttet trekke seg på grunn av oppgaver på Den Norske Opera og Ballett, men Magen Fremmerlid kommer, og tar med seg en annen solist fra Operaen.

DEL

Tryllefløyten spilles for tiden på Den Norske Opera og Ballett. Både Henrik Engelsviken, første prest, Marius Roth Christensen, Tamino, og Magne Frememrlid, Sarastro, er med på denne produksjonen. To av de skulle komme til Bølgen lørdag, og slik blir det selv om det er foretatt et bytte.

– Det har dessverre skjedd et bytte av solist på operakafeen førstkommende lørdag. Marius Roth Christensen har dessverre måttet trekke seg på grunn av oppgaver på Den Norske Opera og Ballet, forteller Magne Fremmerlid, bassen som er bosatt i Larvik.

Men Fremmerlid har selvfølgelig skaffet en annen stemme som følger han opp p scenen, og ikke hvem som helst.

– Den gode nyheten er at jeg har fått med meg en fantastisk erstatter i tenoren Henrik Engelsviken. Henrik er etter min mening Norges ledende tenor, og den tenoren som har gjort de fleste store roller ved Den Norske Opera og Ballett de siste 20 årene, forteller han.

Dette er den siste operakafeen i vår og arrangørene tror de kan love en operakafé med høy kvalitet.

– Selv om jeg selv skal være med, kommer det humoristisk fra Fremmerlid.

Akkompagnatør er Svein Rustad og publikum vil få høre kjente arier og duetter fra La Bohème, Madame Butterfly, Perlefiskerne og mange andre flotte operaer. Den mektige «Nessun Dorma» fra Turandot står også på programmet.

LES OGSÅ: Ruser seg på Verdi

BASS: Magne Fremmerli, bosatt i Larvik, er en av de to solistene på lørdagens operakafe på Sanden.

BASS: Magne Fremmerli, bosatt i Larvik, er en av de to solistene på lørdagens operakafe på Sanden. Foto:

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken