Gå til sidens hovedinnhold

Sommerkonserter i Larvik kirke

Innsendt

Tradisjonen tro blir det også i år sommerkonserter i Larvik kirke. Hver torsdag fra 8. juli til og med 5. august er det klart for hyggelige sommerkvelder med ulike artister, variert musikk og ord til ettertanke.

– Dette er konserter vi tror mange kan ha glede av. God og lun atmosfære og flotte musikkopplevelser er en oppskrift vi føler fungerer fint på sommerkvelder som disse. Kirkens prester deltar med et kort ord til ettertanke og vi har med en hyggelig gjeng frivillige som hjelper til med det praktiske slik at alle skal føle seg trygge og godt ivaretatt, forteller kantor i Lavik kirke, Vigdis Poupart.

Konsertserien starter torsdag 8. juli med sangeren Cecilie Schilling. Hun er en sprudlende artist som byr på seg selv og mestrer mange stilarter. På repertoaret står viser, kjente melodier og evergreens. Vigdis Poupart akkompagnerer på piano og spiller også sommerlig fransk orgelmusikk.

15. juli er det tre unge, store talenter fra Larvik som står for musikken. Rebecca Nøstrud Isaksen, fiolin, Johanne Asp, sopran og Dag Øyvind Larsen, piano fremfører klassiske perler fra barokken til vår egen tid. 22. juli får vi gjenhør med tenoren Jan-Tore Saltnes. Han er kjent som en av de flotte stemmene i Nordic Tenor og har gitt ut CD-en «Sweet Dreams». Denne kvelden blir det alt fra kjente operaarier til viser, popballader og gospel. Jan-Tore har med seg gitaren og Vigdis Poupart bidrar både på piano og orgel.

29. juli er det stemningsfull og sommerlig kammermusikk som står i fokus. Tre unge sangere, en fiolinist og en pianist gjester kirken når Sunniva Fevang (sang), Sakarias Fredriksen Tranvåg (sang), Sofia Nesje Enger (sang), Rasmus Hella Mikkelsen (fiolin) og Oskar Abel V. Halvorsen (piano) byr på flott musikk.

5. august er vi over i et helt annet musikalsk univers. Vokalist Dag Arnold Grytings hjerte banker litt ekstra for musikken til U2. Og denne sommerkvelden vil han og bandet gi U2 et helt nytt musikalsk uttrykk. Sammen med Tom Georg Rødland, piano, Andreas Barth, trommer, Andreas Haga, kontrabass og Jonas Vemøy, trompet dreies U2 over mot melodisk, nordisk jazz.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.