Det ordnet seg for LANet

Fornøyd: Andreas Faugstad har fått hjelp med lokale til LAN i høstferien. Arkivfoto: Bjørn-Tore Sandbrekkene

Fornøyd: Andreas Faugstad har fått hjelp med lokale til LAN i høstferien. Arkivfoto: Bjørn-Tore Sandbrekkene

Artikkelen er over 4 år gammel

Tidligere i uken meldte Valby ungdomsklubb at de hadde mistet lokale for LAN-arrangementet i høstferien. Nå har det hele løst seg.

DEL

– Etter at vi måtte legge hodene våre i bløt og det virkelig spøkte for LANet klarte vi det. Lokalene vi får låne er på Gjærdal 12 i Larvik og er lokalene til NFU Larvik som ligger i samme bygg som itavdelingen. Det starter 18,00 Torsdag og vi er klare til å arrangere nye spillkvelder, sier arrangementsansvarlig i Valby ungdomsklubb. Andreas Faugstad.

Les også: LAN-arrangør mistet lokaler - trenger hjelp

ØP Nett la ut en sak på nettavisa da klubben i starten av uka mistet lokalet de hadde avtalt å få låne, på grunn av en internettforbindelse som ikke var god nok.

Saken ble også spredt på Facebook, og det tok ikke lang tid før responsen kom.

– Det har vært en utrolig respons og vi er stolte av og ha klart dette. Takket være alle som har brydd seg kom vi mål. Nå gleder vi oss til LAN og ikke minst ser vi fremover. Det virker som om Larvik har samlet seg for ungdom den siste tiden. Lokalene er en drøm og vi jobber på videre, sier Faugstad.

Les også: Fem timers søvn siden torsdag

Nesten 50 ungdommer i alderen 12 til 18 år er ventet til spillkveldene, som er et arrangement der ungdom ofte overnatter og spiller døgnet rundt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken