To lotto-millionærer fra Larvik og én fra Lardal

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

En mann fra Larvik og en kvinne fra Lardal var to av seks som tok med seg hovedgevinsten under lotto-trekningen lørdag kveld. Førstepremien var på 2.758.390 kroner. Og en kvinne fra Larvik vant i superlotto.

DEL

Fra Larvik

- Du tuller med meg nå? Dette kan da virkelig ikke være sant. Jeg er helt skjelven jeg nå, svarte mannen i 30-årene fra Larvik da Norsk-Tipping ringte han lørdag kveld.

Mannen satte i følge Norsk Tipping på høyttaleren på telefonen slik at kona kunne høre samtalen også.

- Det er jo bare helt rått! Nå tror jeg vi skal bruke litt penger på oppussing. Og i kveld skal vi nok åpne en flaske, sa han.

- Dette er den beste telefonen jeg har fått i hele dag! Eller nei, det er jo den beste jeg har fått i hele mitt liv, avsluttet Larvik-vinneren.

Fra Lardal

Kvinnen i 60-årene fra Lardal hadde sittet og sett på sendingen, men klarte ikke helt å skjønne at det i kveld skulle være hennes tur til å prikke inn de syv rette tallene på sin kupong.

- Jeg har spilt Lotto i mange, mange år hos kommisjonær, men dette var helt uventet. Før så har jeg vel bare vunnet rundt 5.000 kr på det meste. Nei, dette var virkelig morro, sa Vestfold-Lardal-kvinnen, som ikke helt visst hva hun skal bruke pengene på enda, skriver Norsk Tipping.

De fire andre vinnerne av toppgevinsten kommer fra Finnmark, Nordland, Troms og Sør-Trøndelag.

Larvik også i Superlotto

En kvinne i 50 årene var ellers en av de 31 vinnerne i superlotto, som hver fikk 1.161.290 kroner lørdag kveld.

- Herregud, dette er den beste telefonen jeg har fått, jeg er helt overlykkelig, sa kvinnen da Norsk Tipping ringte lørdag kveld.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken