Gå til sidens hovedinnhold

To lotto-millionærer fra Larvik og én fra Lardal

Artikkelen er over 5 år gammel

En mann fra Larvik og en kvinne fra Lardal var to av seks som tok med seg hovedgevinsten under lotto-trekningen lørdag kveld. Førstepremien var på 2.758.390 kroner. Og en kvinne fra Larvik vant i superlotto.

Fra Larvik

- Du tuller med meg nå? Dette kan da virkelig ikke være sant. Jeg er helt skjelven jeg nå, svarte mannen i 30-årene fra Larvik da Norsk-Tipping ringte han lørdag kveld.

Mannen satte i følge Norsk Tipping på høyttaleren på telefonen slik at kona kunne høre samtalen også.

- Det er jo bare helt rått! Nå tror jeg vi skal bruke litt penger på oppussing. Og i kveld skal vi nok åpne en flaske, sa han.

- Dette er den beste telefonen jeg har fått i hele dag! Eller nei, det er jo den beste jeg har fått i hele mitt liv, avsluttet Larvik-vinneren.

Fra Lardal

Kvinnen i 60-årene fra Lardal hadde sittet og sett på sendingen, men klarte ikke helt å skjønne at det i kveld skulle være hennes tur til å prikke inn de syv rette tallene på sin kupong.

- Jeg har spilt Lotto i mange, mange år hos kommisjonær, men dette var helt uventet. Før så har jeg vel bare vunnet rundt 5.000 kr på det meste. Nei, dette var virkelig morro, sa Vestfold-Lardal-kvinnen, som ikke helt visst hva hun skal bruke pengene på enda, skriver Norsk Tipping.

De fire andre vinnerne av toppgevinsten kommer fra Finnmark, Nordland, Troms og Sør-Trøndelag.

Larvik også i Superlotto

En kvinne i 50 årene var ellers en av de 31 vinnerne i superlotto, som hver fikk 1.161.290 kroner lørdag kveld.

- Herregud, dette er den beste telefonen jeg har fått, jeg er helt overlykkelig, sa kvinnen da Norsk Tipping ringte lørdag kveld.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.