SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

3,24 i odds på en flott hjemmedobbel

Dortmund's Julian Weigl, left, and Union's Steven Skrzybski challenge for the ball during the German Soccer Cup match between Borussia Dortmund and Union Berlin in Dortmund, Germany, Wednesday, Oct. 26, 2016. (AP Photo/Martin Meissner

Dortmund's Julian Weigl, left, and Union's Steven Skrzybski challenge for the ball during the German Soccer Cup match between Borussia Dortmund and Union Berlin in Dortmund, Germany, Wednesday, Oct. 26, 2016. (AP Photo/Martin Meissner Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Union Berlin kan klatre til topps

DEL

Oddstips (Siste) Mandagens langoddsprogram bærer preg av det er innledningen til en landslagspause. Selv om det er magert med fotball, så finnes det flere interessante objekter på hockeyfronten. Det er blant annet to semifinalekamper fra det norske sluttspillet. I tillegg er det ishockey fra Sverige og Tsjekkia. Natt til tirsdag spilles det fem kamper i NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. FC Union Berlin – 1. FC Nürnberg H

Tysk, 2. Bundesliga. Union Berlin er fortsatt ubeseiret i ligaen i 2017. De har seks seire og én uavgjort etter vinterpausen i tysk fotball.

De viser fantastisk form, og står med fem seire på rad før Nürnberg kommer til Stadion An der Alten Försterei.

Klubben, som er kjent fra tiden i Øst-Tyskland som et lag i uoffisiell opposisjon mot det daværende styret, og særlig mot Stasi-laget Dynamo Berlin, er en seriøs opprykkskandidat.

En liten kuriositet er at da Union Berlin fikk frispark pleide tilskuerne å rope «Die Mauer muss weg» (muren må falle). Om de roper det i dag vet jeg ikke.

I forrige uke vant Union 2–1 mot St. Pauli, og det er den femte kampen på rad at de scoret to mål eller mer.

Berlinerne har også en god trener i Jens Keller, som var en suksessfull trener i Scahlke 04 for noen sesonger siden. Union Berlin spiller offensiv og underholdende fotball. De har scoret 39 mål på 24 kamper, og 22 av målene ble scoret av Steven Skzybski, Collin Quaner og Damir Kreilach.

Etter formsvikten til serieleder Stuttgart, har Union Berlin muligheten til å overta tabelltoppen i 2. Bundesliga med seier mot Nürnberg mandag.

De har vært sterke på hjemmebane denne sesongen. Før mandagens kamp har de kun tapt én hjemmekamp denne sesongen.

Men, og det er et stort men. Nürnberg er ingen yndlingsmotstander. Union Berlin har møtt Nürnberg syv ganger siden 2003, men de har aldri vunnet. Nürnberg har seks seire og én uavgjort.

Nürnberg har skuffet stort denne sesongen. De ligger helt nede på tiendeplass med 32 poeng. De hadde tre tap på rad, før de vant 1–0 mot Arminia Bielefeld sist helg. På bortebane har de tapt tre og vunnet tre av de seks siste kampene.

Union Berlin møter Hannover i en ren opprykksduell i neste serierunde, så denne kampen er utrolig viktig for dem for å legge press på opprykksrivalene. Uion Berlin viser flott form, og de har alt å spille for. Nürnberg har ingenting å spille for. De rykker verken opp eller ned, så jeg holder en knapp på Uion Berlin til 1,65 i odds. Denne bruker jeg i en dobbel.

Detroit Red Wings – Buffalo Sabres H

NHL, ishockey. The Detroit Red Wings håper å sanke noen seire hjemme i Joe Louis Arena før sesongslutt. I helgen slo de Colorado 5–1 på hjemmebane, og de satser på å ta sin andre seire på rad mot Buffalo natt til tirsdag.

The Red Wings, som sannsynligvis ikke klarer å komme seg til sluttspillet for første gang på 25 år, har to seire på rad før møtet med Sabres.

Tomas Tatar scoret to av målene til Detroit i 5-1-seieren mot Colorado. Han har nå åtte mål på de 13 siste kampene.

Buffalo er helt ute av form. De vant riktignok 1–2 på straffeslag mot Anaheim i helgen, men det var kun lagets tredje seier på de 13 siste kampene.

Eichel er spilleren Detroit må passe opp for. Han er bare ett poeng fra å passere 50 poeng for andre sesong på rad.

Evander Kane er toppscorer i laget med sine 25 mål, fire av dem er kommet på de siste ti kampene.


Disse lagene har møtt hverandre tre ganger denne sesongen, og det har vært tre jevne kamper. Detroit vant den første kampen på straffeslag, mens Sabres har vunnet de to siste kampene. Den ene ble vunnet med ett måls margin, mens den siste kampen gikk til spilleforlengelse.

Jeg venter enda er tett og jevn kamp, men det virker som Detroit er i betydelig bedre form enn Buffalo i øyeblikket. Det blir avgjørende. Samtidig spiller de på hjemmebane. 2,05 i odds på Red Wings prøves. Den brukes i en dobbel sammen med Union Berlin.
 

Vårt dobbelttips er FC Union Berlin + Detroit Red Wings. Denne dobbelen belønnes med 3,38 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2010.

Her er vårt dobbelttips mandag 20. mars:

1. FC Union Berlin – 1. FC Nürnberg 1,58 – 3,55 – 4,25 H

Detroit Red Wings – Buffalo Sabres 2,05 – 3,60 – 2,60 H

Total odds: 3,24