SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal er nådeløse på hjemmebane

Arsenal's Henrikh Mkhitaryan, left, celebrates with Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates stadium in London, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)

Arsenal's Henrikh Mkhitaryan, left, celebrates with Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates stadium in London, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) Foto:

Av

Arsenal har 0-1 å hente opp foran kveldens hjemmekamp mot Bate Borisov. Det bør være meget overkommelig for the Gunners.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagensmeny:

Oddsbobbel Europa League: Zenit går i strupen på Fenerbahce

Oddsdobbel Europa League: Arsenal trår til fra start

Oddsdobbel Europa League: Benfica leverer alltid i Europa

Oddsdobbel Europa League: Europa League-dobbel til over tre ganger innsatsen

Ski-VM medaljespill: Gullrush venter for Norge i ski-VM

V4/V5 MomarkenInternasjonal lunsj på Mysen

Ski-VMHer er programmet for ski-VM i Seefeld

Torsdagens langoddsprogram preges av at det spilles 16 kamper i Europa League, i tillegg er det full serierunde både i den hjemlige Get-ligaen og i den svenske eliteserien. Det er også tysk håndball på menyen denne torsdagen, og natt til fredag spilles det ti kamper i NHL, samt det spilles flere kamper i Copa Libertadores og i Copa Sudamericana.

NB! Fredag kan du vinne 185 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Arsenal - Bate Borisov - scores det første målet før det er spilt 20 minutter - ja 1,70 i odds

Klikk her for å levere dette spillet

De ni siste kampene på ukens midtukekupong, er alle hentet fra returkampene i 16-delsfinalene i Europa League.

Til tross for at Arsenal sendte en sterk ellever utpå i bortemøtet forrige torsdag, endte Arsenal opp med å tape 0-1. I tillegg ble Alexandre Lacazette utvist i sluttminuttene og han må følgelig sone karantene torsdag. Arsenal er normalt av et helt annet kaliber hjemme på Emirates og står med knallsterke 10-2-1 på 13 spilte hjemmekamper i Premier League.  Toppscorer Pierre-Emerick Aubameyang har ikke spilt Europa League siden oktober, men i kveld er han garantert med i startoppstillingen. Utover Lacazette som soner karantene, kan Arsenal stille med sitt beste lag.

Se alle sesongens nye Arsenal-trøyer her!

Bate Borisov vant faktisk to av tre bortekamper i gruppespillet. 2-0 mot Vidi og 3-1 mot Paok, men røk 1-3 borte mot Chelsea. Møtte også Arsenal borte i gruppespillet sesongen 2017/18 og da endte det med 0-6 tap på Emirates.

Arsenal er naturligvis storfavoritter til å ta seg videre tross 0-1 tapet borte. Men verken 1,10 i hjemmeodds eller 1,43 på Arsenal-ledelse til pause frister veldig. Da er det klart mer interessant med at kampens første mål scores før det er spilt 20 minutter. 1,70 i odds på at så skjer, er gangbart og kombineres med en favorittseier i en annen Europa League-kamp.

FC Salzburg - Club Brügge H 1,50 (spillestopp kl 18.50)
Salzburg tok seg helt til semifinalen i Europa League forrige sesong og røk der ut etter ekstraomganger mot Marseille. Imponerte i gruppespillet også denne sesongen med seks strake seire. Tok også ledelsen i Brügge sist torsdag, men endte opp med å tape 1-2. Det er vinterpause i den hjemlige serien, den starter opp igjen til helgen. Solide 8-1-0 på hjemmebane i høstsesongen.

Club Brügge ligger på 2. plass i den hjemlig belgiske serien med totalt 49 poeng, men har åtte poeng opp til serieleder Genk. Har levert flott på hjemmebane med 9-2-2, og 5-5-3 borte er også godkjent. Var med i gruppespillet i Champions League i høst, og klarte der blant annet 0-0 hjemme mot Atletico Madrid og 0-0 borte mot Borussia Dortmund.

Hjemmelaget har en jobb å gjøre og normalt vinner de hjemmereturen. Salzburg skal være best av disse to. 1,50 på hjemmeseier er som det må være og Salzburg kombineres med en tidlig scoring i kampen mellom Arsenal og Bate Borisov. Totalodds på denne favorittdobbelen 2,55.

Klikk her for å levere dette spillet