SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal får kamp av Burnley

Arsenal og Pierre-Emerick Aubameyang (t.h.) skal forsøke å komme tilbake på vinnersporet i løradegsn kamp mot Burnley. Det tror vi de klarer. (AP Photo/Alastair Grant)

Arsenal og Pierre-Emerick Aubameyang (t.h.) skal forsøke å komme tilbake på vinnersporet i løradegsn kamp mot Burnley. Det tror vi de klarer. (AP Photo/Alastair Grant) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Arsenal har ikke ledet til pause denne sesongen, og vi tror ikke de klarer å lede til pause i lørdagens kamp heller.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Nå får vi se Paul Pogba på sitt beste

Oddsdobbel Premier League: Sprek Premier League-dobbel til over fire ganger innsatsen

Oddssingel Premier League: Leicester kan skape hodebry for Chelsea

Oddssingel Premier League: Nå har det løsnet for West Ham

Lørdagskupongen: Åpner Solskjær med seier på lørdagskupongen?

V75 Drammen: V75 Julebonanza starter i Drammen

Vi går inn i den mest hektiske tiden i engelsk fotball, og det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss lørdag. Manager-debuten til Ole Gunnar Solskjær i Manchester United er naturligvis den aller største godbiten. Det er totalt åtte Premier League-kamper som spilles lørdag. I tillegg er det fullt kjør i Championship, League One og League Two. Det er også full rulle i Bundesliga, Serie A og i fransk Ligue 1.

NB! Super-Lotto på lørdag. 40 nye Lotto-millioner på lørdag. Leverer kupongen her!

Arsenal – Burnley (Pause/fulltid dobbel) U/H 3,60 (spillestopp kl. 1325)

Arsenal har hatt en forferdelig uke. Forrige helg tapte de 2–3 mot Southampton i Premier League, og onsdag røk de ut av ligacupen etter å ha tapt 0–2 hjemme mot Nord-London-rivalene Tottenham.

Tapet på St. Mary's var særlig kjedelig siden alle fire topplagene vant sine kamper sist helg. Nå har Arsenal tre poeng opp til Chelsea som innehar den viktige fjerdeplassen.

Unai Emerys menn vil forsøke å tette luken frem til Chelsea, iallfall for noen timer siden de spiller den tidlige kampen denne lørdagen. Hjemme på Emirates har de vært sterke denne sesongen. De står med 6-2-1 på de ni første kampene, de har scoret 17 mål og sluppet inn åtte hjemme i Nord-London så langt denne sesongen.

Arsenal var ubeseiret i 22 kamper i alle turneringer før nederlaget mot Southampton, men en ulykke kommer sjelden alene, og nå står de med to tap på rad. Det er viktig for The Gunners å snu den negative trenden i lørdagens kamp mot Burnley, og jeg tror de klarer det. Men: Det blir ikke lett.

Burnley har vist fremgang defensivt i de siste kampene, og sist helg var de svært nær ved å få med seg ett poeng på Wembley mot Tottenham. Sean Dyche vet at laget hans ikke er godt nok til å dominere kampen på Emirates, men jeg tror de vil legge seg bakpå og gjøre det vanskelig for Arsenal å trenge gjennom.

Men: Arsenal har en god statistikk mot Burnley. De er ubeseiret i de ti siste kampene mot The Clarets, hvorav ni av kampene er vunnet, og de har kun sluppet inn fire mål.

Burnley har faktisk tapt de seks siste kampene på Emirates, og målforskjellen i de kampene viser 18–3. På hjemmebane er Arsenal solide. De har kun tapt to av de siste 18 hjemmekampene i Premier League i 2018. Begge tapene har kommet mot Manchester City.

De har også vunnet de siste 27 hjemmekampene mot lag i nedrykkssonen. Ja, de er faktisk elleve år siden sist de tapte hjemme mot et av de tre bunnlagene.

Den defensive krisen i Arsenal fortsetter. Rob Holding, Héctor Bellerín og Konstantinos Mavropanos er alle ute med skader. Shkodran Mustafi og Sead Kolasinac er begge usikre, men Sokrates er iallfall tilbake etter suspensjon.

Burnley må klare seg uten Aaron Lennon, mens Jóhann Berg Gudmundsson og Robbie Brady må testes før kampstart.

Arsenal har imidlertid ikke ledet til pause i noen av de 17 Premier League-kampene denne sesongen, men i 13 av kampene har stillingen vært uavgjort.

Jeg tror at Arsenal vinne denne kampen, men jeg tror de skal få slite for poengene. Burnley har gitt både Tottenham (0–1) og Liverpool (1–3) kamp.

Jeg tror også at de blir seige å slå for Unai Emery & Co. Oddsen på ren Arsenal-seier er for lav til at den er spillbar, men det er interessant å forsøke uavgjort til pause og at Arsenal avgjør i annen omgang. Et slikt scenario vil gi 3,60 i odds. Det er verdt et forsøk, slik jeg ser det.

The Clarets har ofte klart å spille jevnt med motstanderne i første omgang, men de slipper inn for mange mål i slutten av kampene. Totalt har de sluppet inn åtte mål i de ti siste minuttene. Det større opp under mitt tips. Jeg tror resultatet i denne kampen vil være uavgjort til pause, men at Arsenal avgjør kampen i annen omgang.

Klikk her for å levere dette spillet