SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Barcelona tåler et tap uten Messi

Lionel Messi er ikke med til Sevilla i kveld. Søndag var han avgjørende for Barcelona i hjemmemøtet mot Leganes. (AP Photo/Manu Fernandez)

Lionel Messi er ikke med til Sevilla i kveld. Søndag var han avgjørende for Barcelona i hjemmemøtet mot Leganes. (AP Photo/Manu Fernandez) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Verken Lionel Messi eller Dembele er med for Barcelona til kveldens bortemøte mot Sevilla i Copa del Rey.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsentrets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel Håndball-VM: Ungarn gir Norge kamp

Oddsdobbel håndball-VM: VM-dobbel til nesten tre i odds

Oddssingel NHL: Supersvensken scorer igjen

Midtukekupongen: En ren formalitet for Manchester City

V75 Bjerke: Herlig Bjerkekveld i vente

V4 GävleNye godbiter fra Lerum

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Vi har en meget innholdsrik onsdag foran oss og langoddsprogrammet speiler dette. Norges håndballherrer spiller sin siste kamp i mellomrunden i håndball-VM mot Ungarn, men er altså avhengige av at Sverige ikke slår Danmark senere på kvelden. Ellers er det rikelig med fotball. Det er full serierunde i skotsk Premiership. Tre kvartfinaler skal spilles i Copa del Rey og både Barcelona og Real Madrid skal i aksjon. Manchester City vant 9-0 hjemme mot Burton i den første semifinalen i ligacupen og kveldens bortekamp ligner en formalitet. Så er det full runde i hockeyallsvenskan og to kamper i Eliteseieren i Sverige og seks kamper i NHL natt til torsdag.

NB! 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Sevilla - Barcelona H 2,85 (spillestopp kl 21.25)

Kvartfinale i Copa del Rey og her spilles det som kjent hjemme/borte og dette er første kamp.

Med kun to poeng på de fire siste seriekampene er Sevilla hektet av i kampen om seriegullet i La Liga. Etter lørdagens 0-2 tap for Real Madrid, er avstanden opp til serieleder Barcelona nå på hele 13 poeng. Avgjorde åttedelsfinalen i Copa del Rey i det første oppgjøret borte mot Athletic Bilbao med 3-1 seier, selv om det ble 0-1 tap i returmøtet hjemme. Solide 6-2-1 på ni spilte hjemmekamper i serien.

Se alle sesongens Barcelona-drakter her!

Overraskende nok startet Lionel Messi på benken i søndagens hjemmekamp mot Leganes, men kom på banen i andre omgang og var helt avgjørende for at Barcelona vant den kampen 3-1. Det var Barcelonas sjuende strake trepoenger og laget dermed fortsatt fem poengs ledelse ned til Atletico Madrid på 2. plass. Tapte borteoppgjøret mot Levante 1-2 i den første åttedelsfinalen i Copa del Rey. Verken Messi, Suarez, Rakitic, Pique, Arthur, Lenglet eller ter Stegen var med i den kampen. Men fikset naturligvis avansement med 3-0 seier i returkampen hjemme forrige torsdag. Barcelona har vært i finalen av Copa del Rey fem sesonger på rad og vunnet denne turneringen de fire siste sesongene. Kevin-Prince Boateng er hentet fra Sassuolo og inkludert i kveldens tropp. Det er derimot ikke Lionel Messi eller Ousman Dembele.

Se alle sesongens Sevilla-drakter her!

Det står 1-2-1 i de fire siste tilsvarende serieoppgjørene. Barcelona mangler altså to av sine beste spillere i Messi og Dembele i kveld. Sevilla kan helt klart vinne den første kvartfinalen.  2,85 på hjemmeseier er så fin odds at denne må vi teste i kveld.

Klikk her for å levere dette spillet