SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bortedobbel til over fire ganger innsatsen

Harde tak mellom Patrick  Thoresen t.v og Axel Eidstedt i eliteseriekampen mellom Vålerenga-Storhamar i Furuset Forum. I kveld møter Thoresen og Storhamar Frisk på bortebane. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Harde tak mellom Patrick Thoresen t.v og Axel Eidstedt i eliteseriekampen mellom Vålerenga-Storhamar i Furuset Forum. I kveld møter Thoresen og Storhamar Frisk på bortebane. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi satser på to toppmotiverte bortelag i Get-ligaen torsdag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsentrets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips skiskyting: Pangodds på de norske skiskytterjentene

Oddssingel ligacupen: Tottenham gir seg ikke uten kamp

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Torsdagens langoddsprogram byr på returkampen i ligacupsemifinalen i England mellom Chelsea og Tottenham. Det spilles to kvartfinalekamper i Copa del Rey i Spania og det spilles to kvartfinaler i Asia Cup. I tillegg er det full serierunde i Get-ligaen i ishockey her hjemme, og det spilles fem kamper i den svenske Eliteserien. Skiskytterne er på plass i Anterselva og der skal kvinnene gå verdenscupsprint i ettermiddag.

Fredag kan du stikke av med 369 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Frisk Asker – Storhamar Hockey 2,95 – 4,35 – 1,80 B (spillestopp kl. 1825)

Norsk, Get-liga. Storhamar tapte 2–4 hjemme mot serieleder Vålerenga i forrige serierunde. Torsdag skal de forsøke å slå tilbake. Da spiller de mot Frisk-Asker på bortebane. Frisk er et lag hedmarkingene har hatt bra kontroll på denne sesongen.

Problemet er bare at sykdom i Storhamar-troppen gjør at flere spillere har mistet trening og kamper den siste uken. Spørsmålet er hvilket lag Storhamar kan stille med i denne kampen.

Frisk sto med tre tap på rad, før de slo Sparta 3–2 i forrige serierunde. Laget har havnet i midtsjiktet på tabellen, og har nå tolv poeng opp til fjerdeplassen og 24 poeng ned til syvendeplassen.

Før jul fikk tremner Scott Hillman fyken, og det har ført til en del rokeringer, men det har ikke akkurat løftet laget på tabellen.

Klikk her for å levere dette spillet

Frisk har mange gode enkeltspillere og på sine beste dager kan de lage problemer for hvem som helst. Det viste sist Hamar-laget var på besøk i Askerhallen. Den gangen havnet Storhamar under 0-2, men hedmarkingene kjempet seg tilbake i kampen og klarte 2–2 etter ordinær spilletid. De måtte ha straffeslag for å avgjøre kampen i november.

Det som gjør meg litt usikker er sykdomssituasjonen i Storhamar. Tidligere denne uken manglet åtte mann på trening. Harmar-klubben jobber med å få spilleklar Djurgården-lånet Manuel Ågren.

Storhamar trenger poeng i denne kampen for å holde følge med VIF og Stavanger på plassene over dem på tabellen.

Frisk har kun vunnet én av de siste ti kampene mot Storhamar, og gjestene står med seks seire på rad før torsdagens match. Jeg tor Storhamar tar en ny seier på torsdag, til tross for sykdomsplagene. Oddsen er 1,80. Det synes jeg er litt lavt som singel, så jeg bruker denne i en dobbel.

Ringerike Panthers – Stjernen 2,25 – 4,25 – 2,25 B (spillestopp kl. 1825)

Bunnoppgjør i Get-ligaen. Det er en uke siden Stjernen sist var i aksjon. Da tapte de 1–6 mot Stavanger. Nå møter østfoldingene Ringerike Panthers til bunnoppgjør i Schjongshallen.  

Ringerike tapte også sin siste kamp i Get-ligaen. Deres siste motstander var også Stavanger Oilers. Ringerike tapte 2–5 i DNB-Arena i helgen og ligger dermed på siste plass på tabellen med kun 14 poeng. Stjernen ligger på plassen foran dem, men de har 16 poeng mer enn laget fra Ringerike.

Stjernen kjemper med Manglerud Star om syvendeplassen. Før torsdagens kamper ligger Manglerud Star to poeng foran Fredrikstad-laget. Fredrikstad-laget har gode muligheter til å klatre på tabellen etter torsdagens match for Mangerud spiller Oslo-derby mot VIF i denne serierunden, og jeg tviler på at lillebror i hovedstaden får med seg poeng mot serielederen.

Stjernen har møtt Stavanger fire ganger tidligere denne sesongen og vunnet alle fire oppgjørene. Begge kampene i Schjonghallen har vært målrike, og det kan fort bli en ny match med mange scoringer torsdag. Uansett: Stjernen bør ha størst motivasjon før denne matchen. 2,25 i odds på borteseier er brukbart, og jeg bruker denne i en dobbel sammen med Storhamar.

Torsdagens dobbelttips er Storhamer + Stjernen. Denne kombinasjonen gir finfine 4,05 i odds. Spillestopp er klokken 1825.

Klikk her for å levere dette spillet